A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ha igazán gyors és minőségi nyomtátást szeretnél

A fejlett és friss technológiákra vágyó reklámdekor­osok számára tartott nyílt napot a Tepede Hungá­ria Kft. Az eseményen a legújabb MUTOH Xpert­Jet1682SR PRO nyomtatójára került a fókusz. A berendezés a közelmúltban kifejlesztett gyorsan száradó CMYK MS51 festékkészletével dolgozik, melynek köszönhetően fenntarthatóbb és környe­zetbarátabb alapanyagon, például a Ri-Jet PO100 White Gloss, PVC mentes öntapadó vinylen is kiváló­an alkalmazható.

Az új XPJ-1682SR Pro két AccuFine HD nyomtatófejjel rendelkezik, mindegyik 3200 fúvókával, új algo­ritmussal és a Mutoh eredeti VerteLith RIP szoftve­rével, ami jelentős javulást eredményez mind a nyomtatási minőségben, mind a sebességben. Az XPJ-1682SRP alkalmas nagy kapacitású mun­kavégzésre, kiváló minőséget biztosít akár 35 négyzetméter/óra gyártási sebességgel is. Az új nyomtató automatikusan igazodik a feladathoz, hogy a termelés folyamatos és magas minőségű legyen.

A nagy sebességű nyomtató és a gyorsan száradó, kopásálló nyomatok mellett az alapanyagok be­mutatására is nagy hangsúlyt fektetett a Tepede. A Ri-Jet PO100 PVC, zsugorodás és szakadásmentes. Ez utóbbinak köszönhetően sokkal könnyebb a visszaszedhetősége. Az alapanyagok tekinteté­ben még a Gekko-Tex és a Gekko-Tex PG öntapadó politextil került fókuszba. A Tepede a fenntartható és környezetbarátabb megoldásokra helyezi a hangsúlyt.

A nyílt napon továbbá a MUTOH MSM szoftverét is megtekinthették a szakemberek, amellyel minden esetben pontosan előre jelezhető, hogy mennyibe fog kerülni egy nyomat gyártása. Az eseményen a gyors és minőségi reklámgyártás fortélyaiba nyer­hettek betekintést az érdeklődők.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display