A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Gyorsabb nyomtatás az új Ricoh IP CW2200-vel

A CAD és a nagyméretű dokumentumokat használók gyorsabban nyomtathatnak az új Ricoh IP CW2200 digitális színes szélesformátumú plotterrel

A Ricoh bejelentette a Ricoh IP CW2200 digitális színes szélesformátumú plotterének bevezetését, amely a felhasználók számára gyorsabb és agilisabb CAD-rajzok és más nagyméretű dokumentumok (A1/A0) előállítását teszi lehetővé. A készüléket úgy tervezték, hogy támogassa az építészet, a mérnöki, a gyártási és az építőipar, valamint a nyomdák és a kormányhivatalok széles körének szélesformátumú nyomtatási igényeit.

A kompakt, színes IP CW2200 lehetővé teszi a kiváló minőségű nyomatok gyors, egyszerű és megfizethető előállítását. A Ricoh szélesformátumú és síkágyas nyomtatók portfóliójának legújabb tagja, mely a piacnak a csak nyomtatásra alkalmas rendszerek iránti keresletére ad választ. Kiegészíti a nemrégiben bemutatott Ricoh IM CW2200 szélesformátumú multifunkciós nyomtatót, amely A0 méretű dokumentumok szkennelésére is alkalmas.

A legfontosabb előnyök a következők:

  • Kiváló képminőség a precíz részletességért, amelyet a Ricoh saját GEL-Jet Ricoh Piezo nyomtatófejei és az innovatív GELJET™ pigment alapú tinták tesznek lehetővé. Ez a páratlan kombináció UV- és vízálló kimenetet biztosít, amely gyorsan szárad, így azonnal használható, beltéren vagy kültéren, elkenődés nélkül.
  • Hosszú élettartam, mivel az állandó nyomtatófejek kiküszöbölik a cserék szükségességét, ami hozzájárul a tulajdonos által fizetendő teljes költségek alacsony szinten tartásához. Termelékenység a 33 m-es maximális nyomtatható hossznak köszönhetően, amely a leghosszabb specifikáció a kategóriájában. Az A0 nyomtatás akár 1200 x 1200 dpi felbontású, 3,8 oldal/perc fekete-fehér vagy 2,1 oldal/perc színes nyomtatásra való képessége azt jelenti, hogy a nyomtató kategóriájában az egyik leggyorsabb nyomtatási sebességet kínálja.
  • Rugalmas termelés a hatékonyság növelése érdekében a Ricoh nyílt architektúrájú USB SD kártya munkafolyamatának köszönhetően. Az adatok különböző forrásokból küldhetők be, többek között USB pendrive-ról, távolról dedikált webes eszközzel vagy a szabványos nyomtatóillesztő-programon keresztül.
  • Környezetkímélő működés, amelyet a tintatakarékos üzemmód és a rövid bemelegedési idő segít. Nincs papírhulladék, és a tintasugaras technológia nem termel károsanyag-kibocsátást. A rendszer Energy Star és EPEAT Silver minősítéssel rendelkezik, és megfelel a RoHS-irányelvnek.

Craig Lewis, a Ricoh Europe Graphic Communications csoportjának vállalati értékesítési igazgatója szerint: „A Ricoh IP CW2200 színes, széles formátumú megoldás megfizethető áron kezeli a nagyméretű, kiváló minőségű nyomtatási igényeket. Gyors és könnyen használható, növeli a termelékenységet. Sokoldalúsága lehetővé teszi a változatos alkalmazási igények kielégítését és a kiszervezés csökkentését, miközben a munkaerő-megtakarítás révén a költségek is csökkenthetők. Környezetbarát működése a környezettudatos vállalkozások számára is vonzóvá teszi. Ezek az előnyök együttesen egy olyan nagy termelékenységű rendszert kínálnak az ügyfeleknek, amely költséghatékonyan reagál a változó igényekre.”

A RICOH IP CW2200 április 1-től kapható az EMEA-régióban.

www.ricoh.hu

- Hirdetés -

Sign&Display