A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Graphix Trade nyílt nap a Tropicariumban

A Campona Tropicarium rendezvény­terme számos alkalommal szolgált már érdekes helyszínéül sikeres szak­mai nyílt napoknak és nem képezett ez alól kivételt a Graphix Trade április elején rendezett szakmai napja sem. Az előzetes regisztrációhoz kötött eseményre szép számmal érkeztek a sign, dekoratőr cégek, illetve digitális nyomdák egyaránt.

A program érde­kes és tartalmas volt, hiszen élő be­mutatók keretében, működés közben ismerkedhettek meg a Roland RF-640 8 színes nyomtatóval, illetve a Roland LEF-200 UV tárgynyomtatóval.

A RO­LAND RF-640 8 COLOUR nyomtató legfontosabb tulajdonságait három mondatban így lehet összegezni: Le­nyűgöző festékkészlet. Egyenletes színskála. Lenyűgöző nyomtatás. Az RF-640 8 színes változata kategóriájá­ban a legszélesebb színskálát kínálja, így kiváló minőségű nyomtatást nyer­hetünk, lenyűgöző kültéri tartósság­gal. Tökéletes választás lehet a sign-makerek, a gépjármű csomagoló szakemberek, a kiállítási grafikák szál­lítóinak, a kereskedelmi nyomtatók és a PSP-k számára, akik olyan nagy ha­tású grafikai megjelenítést keresnek, amelyek valódi WOW faktort hordoz­nak magukban. A Roland RF 640 8 színes változata kiváló színminőséget és színegyeztetési képességet, tartós­ságot, termelékenységet és alacsony működési költségeket kínál, ezáltal ideális vállalati márkajelzésű flotta grafikákhoz, professzionális motor­sport matricákhoz és lenyűgöző egye­di járművekhez.

A Roland VersaUV LEF-200, asztali UV nyomtató a Ro­land VersaUV LEF sorozatának tagja, amely közvetlenül nyomtat, gyakor­latilag minden felületre, hihetetlen részletgazdagon és élénk színekkel. Szöveg, fotó, logó helyezhető el a tárgyakra amik lehetnek ajándékok, szerkentyűk, irodaszerek, golflabdák, ping pong labdák, ipari alkatrészek, díjak, érmek, elektronikus eszközök, azaz határtalan a szóba jöhető termé­kek skálája.

Az Avery márkanév egyet jelent a ki­váló minőséggel, amely hosszú élet­tartammal (erre a márka többéves garanciát vállal) és könnyű appli­kálhatósággal is párosul. Természe­tesen minden márka autófóliái kü­lönféleképpen viselkednek, ezért érdemes azokat egy szakmai bemu­tató keretében megismerni, ahol az adott termék tulajdonságait kiválóan ismerő szakember mutatja be a leg­fontosabb terméktulajdonságokat, hasznos tippeket oszt meg, amelyek megkönnyítik a fólia applikálását, és természetesen a felmerülő kérdések­re is válaszol. Mivel az autódekoráció manapság óriási népszerűségnek ör­vend, így nem csoda, hogy a Graphix Trade nyílt napján is nagy érdeklődés mutatkozott e programpont iránt.

A Guandong fóliák nagy választékban kínálnak megbízható minőségű meg­oldást, szinte minden sign dekorációs feladatra. A Graphix Trade termékkí­nálatában elérhetők üvegdekor fóli­ák 100 mikron vastagságban, mágnes fóliák, mágneses papírok egyaránt.

Érdemes volt tehát ellátogatni a Graphix Trade nyílt napra, hiszen több termékkategóriában lehetett olyan aktuális szakmai és termékismeretek­re szert tenni, amelyek előnyt jelente­nek a mindennapokban a megrende­lők minőségi és gyors kiszolgálásában.

- Hirdetés -

Sign&Display