A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Gazdaságos nyomtatás most még kedvezőbb feltételekkel

A széles formátumú nyomtatók piacán igazán sok lehetőséggel találkozhat az, aki éppen most áll új nyomtató vásárlása előtt. Számos szempontot mérlegelni kell, hiszen nagy értékű beruházásról van szó, amely esetén természetesen mindenki gyors megtérüléssel szeretne számolni. A személyautók esetéhez hasonlóan már a legtöbb szélesformátumú nyomtató is nagyon hasonló kényelmi, és a biztos üzemelést kínáló funkcióval kerül forgalomba, így a döntés néha nehéz helyzetbe hozza a vásárlókat. Érdemes ilyenkor a részleteket megvizsgálni!

A legfontosabb tényező a megtérülés esetén, hogy mennyiért tudok majd nyomtatni, mennyibe kerül majd egy négyzetméter kinyomtatása? Ha a különböző felhasználásra szánt nyomathordozó alapanyagok beszerzési árát kivesszük a képletből, akkor megkapjuk a m2 -re vetített üzemeltetési költségeket. Itt érdemes rögtön a tinta felhasználással és annak költségével kezdeni a kalkulációt.

Az EPSON SureColor S szériás eco-solvent nyomtatók mindegyikéhez a japán gyártó saját fejlesztésű és gyártású, GS3 UltraChrome elnevezésű tintáit adja. Olyan fejlesztési háttér és tapasztalat áll a japán gyártó rendelkezésére, melynek köszönhetően egy időben több más eco-solvent nyomtatási technológiát alkalmazó gyártó számára is tintabeszállítóként volt jelen az EPSON! Mára a saját tintarendszer továbbfejlesztésére helyezték a hangsúlyt, melynek köszönhetően az új modellek továbbfejlesztett, 1.5 literes tintakapacitású speciális kialakítású tasakokkal kerülnek forgalomba, amelyek az eddigieknél gazdaságosabb és gyorsabb nyomtatást biztosítanak, hiszen a nagy kapacitású tinták kevesebb állásidőt, és csökkentett felhasználói beavatkozást nyújtanak! Az EPSON saját eco-solvent tintáinak további nagy előnyük, hogy a legtöbb nemzetközi minősítő rendszer legmagasabb értékelését megkapták, melyek alapján beltéren is korlátozás nélküli mennyiségben használhatók fel a velük készült nyomatok, így belsőépítészeti, valamint indoor dekorációs felhasználásra is kiválóan alkalmasak, legyen szó hagyományos tapéta ragasztóval felhelyezhető, vagy öntapadós nyomtatható tapétákról. Az EPSON eco-solvent nyomtatókkal készült nagy méretű nyomatok méretpontosak és torzulásmentesek, így applikálásuk nehézségek nélkül oldható meg! A nyomtatási üzemmódoktól függő tintaköltséget 700 ml-es kazettás tinta kiszerelés esetén nettó 380,-Ft/m2 , míg az új 1.5 literes tasakos kiszerelés esetén nettó 300,-Ft/m2 -es költséggel számolhatjuk.

További részleteket szemlélve hamar eljuthatunk az EPSON 162 cm széles eco-solvent nyomtatóinak olyan – kategória első – innovatív funkcióihoz, mint például az automatikus feszítés vezérlő rendszer, melynek elemei nagy átmérőjű adagoló görgőkkel és antisztatikus, rugalmas nyomógörgőkkel párosulnak az optimális nyomathordozó továbbítás és a pontosság érdekében. A három fázisú automatikus nyomat feszítési rendszer nyomtatás közben állítja a nyomathordozók feszítésének mértékét attól függően, hogy milyen előtolással nyomtat, felügyelve azt is, hogy a kinyomtatott alapanyag egyenletesen kerüljön a feltekercselő egységre. Mindezek mellett az összes SureColor-S modell a gyártó – szintén saját fejlesztésű – teljesen egyedi Precision Core TFP nyomtatófejét kapja meg, amelynek Precision Dot módja kiváló minőségű nyomtatási képet eredményez a legkülönbözőbb nyomathordozókon! A hatékonyságot és a gazdaságos üzemeltetést szolgálja továbbá a szintén automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaködgyűjtő rendszer, amely biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt.

Ezeknek köszönhetően minimálisra csökkenthető a felhasználói beavatkozás, a nyomtatás biztonságos üzemeltetésű, így az ezzel nyert időt olyan tevékenységekre fordíthatjuk, amelyek jelentősen növelhetik termelékenységünket!

Az üzemeltetési költségek nem elhanyagolható része az energiafogyasztás sem, ami az EPSON SureColor S szériás eco-solvent nyomtatók esetén 580-800 Watt között mérhető, így a készülékek teljesen hagyományos hálózati áramforrás betáplálásával üzemeltethetők. Az alacsony fogyasztási mértéket tovább szolgálja az a mindössze 12 Watt energiafogyasztású éjszakai üzemmód, melynek köszönhetően a nyomtatók üzemidőn kívül csak annyi energiát használnak fel, amennyi az automatikus fejtisztítás és tinta keringtetéshez szükséges, hogy a következő napi beüzemelés probléma mentesen indulhasson el.

Az EPSON gazdaságos eco-solvent nyomtatóinak tagjai március végéig akciós áron érhetők el, így most a kedvező feltételek még inkább segítenek a döntésben. Ehhez kapcsolódik, hogy a teljesértékű nyomtatási rendszer kialakításához szükséges RIP szoftvert az akció keretében ingyenesen biztosítja a forgalmazó LFP center Kft. Így ennek keretében az ONYX RIP center SE v12 szoftverek nettó 520 000 Ft-os lista árának elengedésével, valamint az egyes modellek esetén akár 1 millió forintos kedvezménnyel jelentős árelőny is realizálható!

Érdemes számolni! A nyugodt üzemelésről az EPSON megbízhatósága mellett a gyártó 2 ÉVES helyszíni alapgaranciája, valamint a forgalmazó saját, országos szerviz szolgáltatása biztosítja a felhasználókat!

Az akció további részleteiért látogasson el a forgalmazó LFP center Kft. weboldalára. http://www.lfpcenter.com

- Hirdetés -

Sign&Display