A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fujifilm új Acuity 15

A Fujifilm Acuity síkágyas nyomtatócsaládjának legújabb tagja elérhető árú, belépő szintű alternatívát kínál a méltán sikeres Acuity Select 20 és 30 sorozat készülékei mellé.

Fujifilm idén augusztus elején mutatta be az Acuity gépcsalád legújabb tagját, a hazánkban a Sericol Hungary Kft. forgalmazásában már elérhető Acuity 15 készüléket. Ez a kifejezetten sokoldalú UV síkágyas nyomtató, minden szempontból il­leszkedik a Fujifilm remek minőségű Acuity Select 20 és 30 sorozat készü­lékeihez, mindezt alacsonyabb be­fektetési áron.

A kisebb gyártási sorozatokra ter­vezett Acuity 15 a fotó minőséggel szinte egyező nyomatminőséget garantál, mindezt akár 23 négyzet­méter óránkénti nyomtatási sebes­séggel. Az Acuity 20 és 30 készü­lékekhez hasonlóan az Acuity 15 szintén kifejezetten erőteljes szer­kezetre épül, melynek köszönhető­en akár 50,8 mm vastagságú, merev és rugalmas alapanyagokra egyaránt nyomtathatunk vele. A készülék vá­kuum rendszere csökkenti a masz­kolás igényét, ezáltal a nyomtatandó alapanyag nyomtatóba történő be­töltése még könnyebbé válik.

Megengedhető befektetés + ala­csony tulajdonlási költség

Amennyiben épp most szeretne be­lépni a szélesformátumú síkágyas nyomtatási piacra, abban az esetben az Acuity 15 kiváló választás. A vi­szonylag alacsony befektetés mellett ugyanis olyan síkágyas nyomtatási technológiát kap, amely már számos alkalommal bizonyította minőségét, és sokoldalú alkalmazhatóságával felhasználói újabb piacokra léphet­nek be. Mivel az Acuity 15 készülék nyomtatófejeiben elérhető a variál­ható cseppméret, mindez erőteljesen pigmentált festékekkel, így gyártási költségeinket is alacsonyan tarthatjuk.

Nem display termékek szintén gyárthatók

Az Acuity 15 nem kizárólag display és signage termékek gyártására alkal­mas. Sokoldalú és thermoformálható tintáikkal rengeteg különféle termék gyártható.

Alapanyagok széles választéka

A Fujifilm Uvijet festékei kifejezetten széles tapadási választékban érhetők el. Mindez nekünk, felhasználóknak azt jelenti: jóval szélesebb alapanyag választékra nyomtathatunk – beleért­ve az alumínium kompozit, fa, vagy akár PET anyagokat. A fehér tinta használatának lehetőségével pedig olyan kreatív nyomatokat készíthe­tünk, amelyek új dimenziókat nyitnak meg vállalkozásunk számára.

Biztonságos befektetés – megbíz­ható technológiába

A Acuity síkágyas nyomtatási tech­nológiája már 2007 óta érhető el a pi­acon – több ezer eladott készülékkel világszerte. Az Acuity 15 ugyanezt az erőteljes, megbízható síkágyas kon­figurációt tartalmazza, a legújabb tintasugaras nyomtatási technológi­ával és mérnöki fejlesztésekkel azért, hogy a készülék kiegyensúlyozott minőséget és megbízható teljesít­ményt biztosítson felhasználói szá­mára. Kiváló szervízháttere révén a Fujifilm remek támogatást nyújt a készülék installációja előtt, közben és azután.

Az Acuity 15 főbb jellemzői:

- Hirdetés -

 • Egyedileg kifejlesztett síkágyas design
 • Nagyfelbontású nyomtatófejek
 • Sztenderd (1,25 x 2,5 m) asztalméret
 • 5 szín csatorna
 • Akár 22,8 m2/óra termelési sebesség
 • 3 zónás vákuum asztal
 • Erőteljes, azonnal száradó UV rendszer
 • Fujifilm Uvijet UV szárítású festékek
 • Tekercses média opció
 • Fehér tinta csatorna

 Sokoldalú nyomtatás

 • Az Acuity 15-el gyárthatunk POS grafikákat, beltéri signokat, ipari grafikákat és deko­rációs anyagokat – mindezt merev vagy akár flexibilis lemezekre, tárgyakra, vagy elő­re kivágott alapanyagokra
 • Nyomtathatunk PVC, polikarbonát, stirén, akril, papír, tábla, fa, alumínium kompozit
  és számos további anyagra
 • Gyárthatunk a sorozatgyártott termékeknek megfelelő mintákat
 • Használhatunk fehér tintát az átlátszó vagy színes anyagok nyomtatásához
 • Nyomtathatunk színes-fehér-színes layereket egy passzban, ezzel átlátszó alapanya­gokra készíthetünk kétoldalú képeket
 • Nyomtathatunk kiváló backlit képeket közvetlenül átlátszó alapanyagokra

 Az Acuity 15 fontosabb jellemzői:

Megbízható síkágyas váz, tekercses média opcióval: A síkágyas szerkezet lehetővé teszi az alapanyagok pontos regisztrálását, míg a tekercses média opció tovább bővíti az alkalmazási le­hetőségeket.

Kompakt méret: Az Acuity 15 kom­pakt méretének köszönhetően ki­sebb helyeken is remekül elfér és rugalmas felhasználást biztosít szá­munkra.

Uvijet UV festék technológia: A Fujifilm Uvijet tintái erőteljes, vibráló színeket biztosítanak, kiváló színskálával.

Vákuum zónák: A leggyakrabban használt alapanyag méretekhez iga­zított vákuum zónák segítségével csökkenthetjük a maszkolásra for­dított időt és kifejezetten gyorsan cserélhetünk alapanyagot. A szabá­lyozható vákuum erősség optimá­lis kezelést biztosít a különféle alap­anyagokhoz.

Színcsatornák: Az Acuity 15 készülék 5 színcsatornával érhető el, köztük a CMYK és fehér színekkel.

Nyomtatási mód opciók: Különfé­le nyomtatási módok sora érhető el a különféle nyomatminőségek és nyomtatási sebességek céljából – az adott projektben elvárt minőség tel­jesítéséhez.

Antisztatizáló berendezés: Az opci­onálisan elérhető antisztatizáló be­rendezés csökkenti a sztatikus fel­töltődést a szintetikus alapanyagok esetében.

Rugalmas átállás tekercsesről me­rev anyagok nyomtatására: A merev alapanyagokat már akkor felhelyez­hetjük a nyomtató asztalra, miköz­ben még nyomtatunk egy tekercses anyagot. A merev és tekercses nyom­tatási munkák közötti átállás kifeje­zetten gyorsan történik.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display