A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Forward Fesztivál: így alakítja át a társadalmat a digitalizáció

A Forward Fesztivál 2021 arról szól, hogyan alakul át a társadalmunk kreatív szempontból a digitalizálódás hatására. Kérdéseket vet fel az életünk és a munkánk virtuális térbe költözéséről, és elmagyarázza, mi az „új norma”.

A Forward Fesztivál 2021 arról szól, hogyan alakul át a társadalmunk kreatív szempontból a digitalizálódás hatására. Kérdéseket vet fel az életünk és a munkánk virtuális térbe költözéséről, és elmagyarázza, mi az „új norma”. Az online esemény nemzetközi szaktekintélyei új aspektusból mutatják be a digitalizálódást, illetve annak hatását a médiatervezésre, a kreatív megoldásokra és általában a kommunikációra.

- Hirdetés -

Csatlakozz az online eseményhez: Forward Festival Munich 2021 – két nap, több mint tíz előadó, élőben, Livestreamen! Ismerd meg a legújabb hálózatépítési lehetőségeket, és tudj meg többet a kilátásaidról interaktív workshop keretében, ami szintén része a programnak! A Livestreamen közvetített beszélgetések később is letölthetők, és újranézhetők. Jegyinformációk és vásárlás ITT!

JEGYINFORMÁCIÓK ÉS VÁSÁRLÁS

Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display