A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fortuna-Digital Kft. – TÁJÉKOZTATÓ

A Fortuna Digital a Fortuna Digital Csoport része, melynek központja a horvátországi Splitben található. A cégcsoport természetesen üzemeltet irodát Zágrábban, illetve mára komoly külföldi hálózatot épített ki a szlovéniai Ljubljana-ban, Szerbiában Belgrádban, a Bosznia és Hercegovinai Szarajevóban, Csehországban Prágában, és Magyarországon Budapesten.

A Fortuna Digital anyacégét 1990-ben Splitben alapították, Fortuna Komers d.o.o. néven, amely az évek során rengeteget fejlődött, és fordult a tradicionális nyomdaipari  megoldásoktól az új technológiák felé, melynek eredményeként mára vezető pozíciót tölt be Európa déli régiójában a digitális nyomtatási eszközök, illetve alapanyagok területén, a sign and display iparág számára.

Cégünk széles választékából csak olyan néhány piacvezető márkát emelnénk ki, mint a HP, az ESKO Kongsberg, a Summa, az Avery Dennison, a Neschen, a Pongs, a Politape és számos további megbízható és ismert termékcsoport.

Mi a Fortuna-Digital Kft.-nél továbbra is mindent megteszünk azért, hogy maximálisan kiszolgáljuk partnereink igényeit, alapanyagok, festékek, gépek, illetve szervizelés tekintetében is.

Forduljanak hozzánk bizalommal emailben vagy telefonon.

Szervizzel kapcsolatosan: +36703244958 telefonszámon

Alapanyag, festék, gépek kapcsán: +36703244958 telefonszámon

Vagy keressen minket központi email címünkön: infohu@fortuna-digital.com

Fortuna-Digital, ha megoldásokat keres!

- Hirdetés -

Sign&Display