A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Forradalom várható: itt olvashatod a digital signage legfrissebb trendjeit

A nemzetközi sajtóban már arról írnak, hogy a digital signage iparága tovább fog fejlődni 2024-ben, ami valószínűleg gyökeres változásokat hoz a technológia terén – írja a Signs Express. A fenntarthatóság és az innovációk összefonódása jellemzi az ágazat irányát.

A 2024-es digital signage trendek arról árulkodnak, hogy az iparág a fenntarthatóságra és a digitális innovációkra összpontosít. A vállalatoknak egyre fontosabb, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzenek az anyagok és a gyártási folyamatok fenntarthatóságára, valamint az ügyfeleknek nyújtott átláthatóságra.

A digital signage terjedése és a mesterséges intelligencia, valamint a VR integrációja új szintre emeli a felhasználói élményt. Emellett a nyomtatási szolgáltatások diverzifikálódása és összefonódása a digital signage-szektorral további lehetőségeket kínál a személyre szabott üzenetek és a költséghatékony reklámok területén. A signage ipar jövője jelentős változáson megy keresztül, és a cégeknek át kell gondolnia, hogy a reklámjaik valóban olyan üzeneteket hordoznak, amelyek a vállalat értékeit közvetítik 2024-ben.

Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display