A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fólia, amely még fagypont alatti hőmérsékleten is ragad

Az ASLAN híres a magas minőségű öntapadó fóliák fejlesztéséről és gyártásáról, most pedig egy új, speciális anyaggal rukkoltak elő, amely a MonsterTack ASLAN DFP 05 elnevezésű termék. Ez egy fehér, fényes öntapadó fólia, amely a legnehezebben kezelhető felületeken és a legkeményebb körülmények közt is biztonságos tapadást biztosít – írja az Image Magazines.

A MonsterTack ASLAN DFP 05 titka a speciális ragasztóformulában rejlik. Emiatt tapad meg olyan felületeken is, amelyek általában problémát jelentenének, ilyenek például a rétegelt lemezlapok. Ezek legfőképpen azért okozhatnak kihívást, mert szennyeződéstaszító felülettel látták el, ugyanis extrém körülményeknek vannak kitéve, hiszen leginkább építőipari, mezőgazdasági és ipari gépeken alkalmazzák ezt a fajta védelmet.

A speciális MonsterTack ASLAN DFP 05 tökéletesen kiegészíti a piacon már bevált UltraTack DFP 06, 07 és 08 fóliákat. Alkalmas még az érdes felületeken történő felragasztásra is, kül- és beltéren egyaránt. Egyedülálló előnyei között szerepel, hogy sík vagy enyhén ívelt felületekre akár -10 Celsius fokos hőmérséklettől is felragasztható. Az újonnan fejlesztett fólia nyomtatható oldószeres, ökooldószeres, latex, UV, valamint szitanyomó tintákkal. A rendkívül erős és tartós ragasztója ellenére nyom nélkül eltávolítható egyes felületekről.

„Az ASLAN vállalatánál már a múltban újra és újra bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk megfelelni, megérteni és megoldani a gyártás és a digitális nyomtatás kihívásait” – mondja eltökélten Anja Falkenberg, az ASLAN marketing- és értékesítési igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a MonsterTack ASLAN DFP 05 hiánypótló termék az öntapadó fóliák világában. Az innováció know-how-t és rengeteg fejlesztési munkát igényel, és ez az, amit az ASLAN több mint 70 éve képes magas színvonalon űzni. Az eredmény pedig egy olyan fólia, amellyel a követelmények ellenére rendkívül könnyen lehet dolgozni.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display