A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FLXO SYMP 2024.

2024. március 13-14. Kecskemét – Kiskőrös – Kecel

A FLXO SYMP nyitja a szakmai programokban bővelkedő 2024-es esztendőt, amelynek csúcspontja kétségkívül a drupa lesz. Az idei rendezvény főszponzorai a nilpeter, flexoclean és az Euto Top Grafix Kft. lesznek, akik izgalmas és naprakész információkkal készülnek a keskenypályás címke és hajlékonyfalú csomagoló anyag gyártás és tisztítás területének újdonságaival kapcsolatban.

A résztvevőket idén is igen gazdag szakmai programmal és színvonalas üzemlátogatásokkal várjuk. Folytatjuk a mesterséges intelligencia iparágunkra gyakorolt hatásainak vizsgálatát, valamint górcső alá vesszük a flexó nyomdák digitalizációját, megismerkedünk ezen folyamat leglényegesebb trendjeivel.

A rendezvény helyszíne Magyarország legmodernebb vidéki rendezvényhelyszíne a Four Points By Sheraton Kecskemét Hotel**** lesz, amely minden tekintetben méltó helyszíneként szolgál a FLXO SYMP rendezvényünknek.

A csütörtöki üzemlátogatások helyszínei a kimagasló innovációról és sokoldalúságáról híres Druk-ker Kft. és a hazai flexo nyomóforma készítés egyik legmeghatározóbb és legdinamikusan fejlődő vállalkozása a Perfekt&Design Kft. lesznek.

TERVEZETT ELŐADÓK

Mészáros Beatrix – Felkészülés az MI korára: kihívások és megoldások
Sikeres marketing szakember, aki jelenleg Londonban él és MI marketing konzultánsként valamint oktatóként tevékenykedik. Az előadás áttekinti a mesterséges intelligencia fogalmát, technológia gyors fejlődését és várható hatását a kreatív iparágra. Foglalkozik a nyomdaipar előtt álló kihívásokkal és bemutat lehetséges stratégiákat a versenyképesség megőrzésére.
https://beatrixmeszaros.co.uk/

Ratkovics Péter – Modern Flexo: digitalizáció, trendek, jövőkép
Az előadásban szó lesz a flexó nyomdák digitalizációjáról, érintve a flexó/digitális/hibrid nyomtatást. Továbbá foglalkozik a megrendeléstől az előkészítésig tartó folyamat digitalizációjával, illetve ennek trendjeivel is. Az előadó releváns információkkal szolgál a nyomdák számára a közeljövő lehetőségeinek és céljainak meghatározásához.
https://partners.hu/

TOVÁBBI TERVEZETT ELŐADÓK:

Vávra Imre (Euro Top Grafix Kft.)
Opauszki Pál (BSZC Szent-Györgyi Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont)
Volosinovszki Sándor (BOSCH Rexroth

JEGYEZD ELŐ NAPTÁRADBA ÉS JELENTKEZZ MÉG MA!

Szállásfoglalás a jelentkezések sorrendjében!

További részletek és jelentkezés ITT!

- Hirdetés -

Sign&Display