A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Finiséhez érkeztek SignExpo előkészületei (BOK csarnok, 2019. április 9-11.)

Alig három héttel a SignExpo és PPDexpo szakkiállítások megnyitása előtt az előkészítő munkálatok a végéhez közelednek. A szervezők beszámolója szerint a közel teltházas pavilon standkiosztása és a járófelületek szőnyegezése véglegesítésre került, és készül a katalógus is.

A kiállítók standépítési terveinek jóváhagyása folyamatosan zajlik, a szállítmányozást és targoncázást végző céggel a megállapodás aláírásra került, a BOK csarnok cateringes cége pedig felkészült a több ezer kiállító és látogató étel-ital igényének a megszokott magas szintű kielégítésére.

Lapunk értesülései szerint a kiállítók is egyre intenzívebben készülnek a megmérettetésre, nem bíznak semmit a véletlenre. A standok látványtervei már véglegesítés előtt vannak. A kiállításon bemutatandó gépek már kiválasztásra kerültek, a külföldről érkezőket pedig a következő napokban indítják útnak.

A kiállítók, a szervezők, és a médiatámogatók már eddig is mindent megtettek a sikeres rendezvény érdekében, elégedettek viszont csak akkor lesznek, ha a látogatószám meghaladja a 2017. évi 3.726 főt, és erre minden esély meg is van.

Regisztráljon Ön is, hogy részese legyen az idei év hazai reklámdekorációs, nyomdai és csomagolási eseményének.

Regisztráció: itt

További információ www.signexpo.hu

- Hirdetés -

Sign&Display