A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Figyelem! Három hónappal később lesz az ISE

Az ISE 2022 átütemezve 2022. május 10–13-ra

Az ISE a kiállítókkal és látogatókkal folytatott konzultációt követően, valamint az omikron variáns növekvő spanyolországi esetszáma miatt az Integrated Systems Events bejelentette, hogy a február 1-4-re tervezett ISE 2022 rendezvényt elhalasztják, és 2022. május 10–13-án fogják megrendezi.

„Figyelemmel kísértük az európai állapotokat, és azon dolgoztunk, hogy az egészségügyi és biztonsági feltételeknek megfelelően egy élvezetes rendezvényt szervezzünk” – mondja Mike Blackman, az Integrated Systems Events ügyvezető igazgatója. „Az elmúlt két év rengeteg kihívást jelentett, ezért alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk az ISE 2022-n. A kiállítóinkat, vezetőinket és minden érdekelt személyt meghallgatva állapodtunk meg, hogy a legjobb, ha elhalasztjuk a rendezvényünket, és három hónappal később nyitjuk meg.

Az esemény tavaszra való áthelyezésével elég idő áll rendelkezésre, hogy visszaálljon a nemzetközi utazásokba és találkozásokba vetett bizalom. Szorosan együttműködünk minden kiállítónkkal és érdekelt személlyel, hogy biztosítsuk az új időpontra való zökkenőmentes átállást. Alig várjuk, hogy vendégül láthassuk globális közösségünket a májusi ISE-n, Barcelonában.”

„Nehéz volt megtalálni az egyensúlyt a kereskedelem és a rendezvények iránti elkötelezettség között, hiszen rendkívül bizonytalan a helyzet” – mondja David Labuskes, az AVIXA vezérigazgatója. „De úgy gondoljuk, hogy a májusi időpontban lehetőségünk lesz találkozni. A közösségünk éhezik rá.”

„Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy az ISE 2022 óriási sikerrel kecsegtet a látogatók és a kiállítók számára, ahogy az már közel két évtizede történik” – magyarázza Daryl Friedman, a CEDIA vezérigazgatója. „Mindez azzal kezdődik, hogy közösségünk minél szélesebb rétegét hozzuk össze. Biztosak vagyunk abban, hogy az áthelyezett időpont minden résztvevő számára kifizetődő lesz. Alig várjuk, hogy találkozzunk Barcelonában tavasszal.”

A szervezők az esemény sikerességének érdekében döntöttek az időpont eltolása mellett. Az ISE csapata minden kiállítót, szponzort, látogatót, médiapartnert és vállalkozót szeretettel vár 2022. május 10–13 között Barcelonában.

Némethi Botond, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display