A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Május 26-27 – FESPA online rendezvény – Innovation and Trends 2021 – Wide Format Graphics & Decor címmel

A FESPA Innovációkat és trendeket bemutató élő virtuális eseményén a világ vezető innovációs nyomdaipari gyártói mutatják be legújabb termékeiket a szélesformátumú és dekorációs nyomdai gyártók számára.

Csatlakozzon hozzánk és ismerje meg, milyen termékeket fejlesztettek a legfontosabb piaci trendeknek való megfelelés érdekében az iparág olyan kulcsfontosságú gyártói, mint a Durst, a HP, a Mimaki és az EFI.

A PrintFactory-tól olyan fejlesztésekről hallhat, amelyek több különféle nyomdaipari gyártási technológia házon belüli alkalmazása esetén a teljes gyártás színegyezőségét segítik elérni.

 A OneVision olyan gyártási megoldásokat prezentál a teljesen automatizált munkafolyamatokhoz, amelyekben a nyomtatási fájl problémamentesen megy végig a teljes rendszeren a megrendeléstől, a pre-flight-on át a nyomtatásig és a kész nyomdai termék szállításáig.

Az esemény a nyomtatáson túl egyaránt koncentrál az utómunka megoldásokra és az alapanyag innovációkra. A Kongsberg bemutatja C series CAD/Cut platformját, teljes automatizációs lehetőséggel. Mindezen termékprezentációkat kiegészítik az alapanyag gyártók óriási termékválaszték bemutatói, amelyek támogatják a gyártókat az egyre növekvő applikációs igények kiszolgálásában, mint a COVID-19 signage termékek, illetve amelyek segítik a folyton növekvő lakberendezési dekorációs piacok számára sikeres és profitábilis termékek gyártását.

A COVID-19 időszakot követő újraindulás a vállalkozások hatékonyságának fejlesztésébe történő befektetést igényel, amely egyre hatékonyabb munkafolyamatokat eredményez, csökkenő számú állomással, és gyorsabb reakcióidővel a megrendelői igények kiszolgálására. A nyomdaipari vállalkozások számára a web 2 print, illetve a B2C szegmens online értékesítés által megspórolt idő a növekedési trendek újragondolására késztette a cégeket. Olyan vállalkozásoknak van jelenleg befektetési hajlandóságuk, amelyek tiszta víziót állítottak fel az előttük álló útról. A testre szabott termékek gyártása, illetve a kisebb gyártási szériák nem tudnak nyereségesen működni, a mai digitális nyomdai gyártási igényeknek megfelelőgyártási sebesség, minőség és hatékonyság nélkül.  A márkák által támasztott fenntarthatósági elvárások az értékes erőforrásaink méginkább megfontolt felhasználását igénylik, amely megközelítés a „Csökkents, Használj és Hasznosíts újra” hármas jelszóval váltják fel a korábbi „Vedd el, Készítsd el, Dobd el a szemétbe” modellt.

Tervezze akár csomagszállítással kézbesített termékek, web 2 print, vagy épp fenntarthatóbb anyagok gyártását, vagy működési költségeinek csökkentését – a FESPA Innovation & Trends eseményen minden kérdésére megkapja a legfontosabb információkat.

A kétnapos program része egy megnyitó szekció, melynek keretében átgondoljuk az üzletfejlesztést leginkább befolyásoló trendeket, amelyet szakmai prezentációk, illetve a gyártókkal való kapcsolatépítési program követnek.

Az első nap a szélesformátumú grafikai megoldásokra, a második nap pedig a nyomtatott dekorációs megoldásokra koncentrál – a teljes rendezvény pedig kétségtelenül megéri a résztvevők befektetett értékes idejét.

Regisztráljon itt a rendezvényre!

- Hirdetés -

Sign&Display