A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FESPA közlemény a koronavírusról

A Fespa közleménye alapján, a szervezők a lehető legkomolyabban megfontolták a kockázatot, amelyet a koronavírus kiállítók és látogatók számára jelent és minden körülmény figyelembe vétele mellett úgy döntöttek: megrendezik a kiállítást.

A résztvevők biztonsága elsődleges a szervezők számára, ezért komoly lépéseket tesznek a rizikó minimálisra csökkentése érdekében. A Kínából érkező kiállító cégek mindegyikével kapcsolatba lépnek és írásos igazolást kérnek arról, hogy egyetlen cég alkalmazottja, illetve alvállalkozói sem vesznek részt semmilyen Kínában rendezett szakmai kiállításon március 5-ét követően, amely két hetes időtartamra bizonyítékul szolgál a Fespa építési munkálatait megelőzően.

Azon kínai cégek, amelyek nem tesznek eleget ezen követelménynek, nem vehetnek részt a Fespa kiállításon.

A Fespa helyszínéül szolgáló madridi IFEMA vásárközpont folyamatosan egyeztet az ENSZ Egészségügyi Világ- szervezetével, illetve a Spanyol Egészségügyi Minisztériummal.

A kiállítás területén található két egészségügyi központot felkészítették arra az eshetőségre, amennyiben esetlegesen a vírus jeleit tapasztalják. A vásár területén fertőtlenítő pontokat létesítettek és fokozták a takarítási munkálatokat.

 

- Hirdetés -

Sign&Display