A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FESPA: Ahol minden évben az innovációé a főszerep

A FESPA Global Print Expót 2024. március 19. és 22. között rendezik meg Amszterdamban. Az esemény Európa vezető kiállítása a szitanyomás, a digitális és széles formátumú-, valamint a textilnyomtatás területén. A kiállítók legfőképpen a grafikai-, dekorációs-, csomagolás- és a textiliparból érkeznek.

A szakmai program a megszokottak szerint rendkívül színes lesz. A „World Wrap Master Europe 2024” és a „World Wrap Masters Final 2024” az autócsomagoló szakemberek versenye – 2023-ban az Európa-bajnoki címet Szebeni József nyerte. A „Sustainability Spotlight” programon hasznos gyakorlati tanácsokkal találkozhatnak a szakemberek, ahol a bolygó és az üzletemberek érdekei egyesülnek. A „FESPA Party” esemény egyedülálló az iparág szereplői számára, hiszen olyan networking lehetőséget teremt, amely egyedülálló e területen.

A FESPA az iparág meghatározó szakmai eseménye, amelyre számos gyártó előre időzíti a gépek, innovációk és megoldások premierjét. Három rendezvényt foglal magába: FESPA Global Print Expo 2024, European Signage Expo 2024 és Personalisation Experience 2024.

Print&Packtech

- Hirdetés -

Sign&Display