A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

FESPA 2022: üdvözöljük a Guandong & Mr Magnus találkozási pontnál

A 2022-es Fespa alkalmával válik hivatalossá a Guandon új stratégiája, aki nem a klasszikus standdal lesz jelen a berlini vásáron, hanem egy olyan Meeting Pointot, vagyis Találkozási pontot alakítanak ki, ahol a hivatalos forgalmazók és az ügyfeleik találkozhatnak. Egy valós és megfelelően berendezett találkozási pont, ahol a vendégek rendelkezésére áll az összes innovatív marketing eszköz, amelyet a Különlegességek Szakértői az utóbbi években dobtak piacra: katalógusok, az MMXX2 kollekció, az elmaradhatatlan tematikus Pocketek és még sokminden más. Itt a forgalmazóknak és a nyomdászoknak lehetőségük nyílik a találkozásra, találkozók egyeztetésére, tárgyalások szervezésére úgy, mintha otthon lennének, és kézzel foghatják mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a Guandong és Mr Magnus megoldásai kínálnak.

Mint mindenben, szeretünk az újdonságok hírnökei lenni” jelenti ki Daniele Faoro, a Guandong  vezetője. “Az a választás, hogy a Fespa-n egy, a klasszikus standtól merőben eltérő módon és hellyel jelenünk meg, forradalminak számít a szektorban. Ez abból a szándékból ered, hogy még közelebb kerüljünk mind a kereskedőkhöz, mind pedig az ügyfelekhez. A jövő már nem olyan, mint valaha volt. Ez a mindennapokban érezhető hozzáállás szerves része annak, amit  a Guandong létének nevezünk”

A cég az alapítása óta kiemelkedik az erős nemzetközi elhivatottságával, amely az évek során lehetővé tette számára, hogy Európában létrehozhasson egy olyan, rendkívül szerteágazó kapcsolatrendszert, amely kiemelkedően specializálódott és elkötelezett a Guandong Italia és Mr Magnus brandek iránt. Ez okból a Guandong 2022-es kommunikációs stratégiája aktív támogatást biztosít az egyes országokban a partnerei számára az általuk népszerűsített kereskedelmi vásárokon és egyéb rendezvényeken.

Az új stratégia, amely erőteljesen orientálódik a networking irányába, a Guandong üzleti tevékenységének egyik fő érintkezési pontját képviseli, amelynek célja egy olyan ügyfélélményt nyújtani, amely egyre inkább a jövő felé mutat. “Egy olyan érett piacon, mint amilyen a vizuális kommunikáció piaca, nem elég csupán az új megoldások felkutatásába invesztálni, hanem jelen kell lenni párhuzamos csatornákon és piacokon, elő kell jönni a multimédiás világot célzó szolgáltatásokkal, ahogyan azt a Rèclame! üzletágunkkal tesszük, de mindenekelőtt egyesíteni kell az erőket az egyre vertikálisabb és fókuszáltabb projektek kidolgozása érdekében“ mondja Faoro.

GUANDONG ÉS MAGNUS ÚR TALÁLKOZÁSI PONT
VÁR TÉGED A FESPA 2022
25. CSARNOKÁBAN – D55. STAND

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10
20090 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.euwww.guandong.eu

- Hirdetés -

Sign&Display