A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fényreklám Kézikönyv – HSF

Mint az élet szinte minden területén, a reklámgyártásban is nehézséget okoz a megfelelő szakemberek megtalálása. Annyival nehezebb pálya a fényreklámgyártásban, hogy tulajdonképpen nincs ilyen jellegű szakmai képzés Magyarországon.

A HSF egyik célkitűzése a fényreklámgyártó szakmai képzés beindítása.

Ennek egyik állomása a német Fényreklám Gyártók Szakszövetsége tagjainak közreműködésével megjelent két kötetes Fényreklám Kézikönyv magyar nyelvű fordítása. Az első kötet sok fotóval illusztrálva ismerteti a fényreklámok leggyakoribb kialakítási formáit.

Útmutatót nyújt a reklámok optimális kihelyezéséhez. Ez a kötet jól használható a megrendelők igényeit felmérő tárgyalások során, vagy a tervezőknek a lehetőségek megismerésében.

A fényreklám kézikönyv második kötete első sorban a szakmában dolgozóknak szól. Összefoglalja a reklámberendezés gyártásának lépéseit, a tervezéstől az átadásig. Betekintést nyújt a fény és színtan alapjaiba. Rövid tájékoztatást nyújt az alapanyagokról, komponensekről. Számítások és táblázatok segítik a kivitelezés tervezését.

Ez a mű jó ki indulási alapot jelenthet a szakképzéshez kapcsolódó jegyzetek, szakmai anyagok összeállításához.

A Fényreklám kézikönyv kereskedelmi forgalomban nem lesz elérhető. Azonban tiszteletpéldányt kaphat az a cég, amely támogatni szeretné a szövetség ez irányú munkáját és „reklámszakmai képzés beindításának támogatása” címén befizet a Magyar Fényreklámgyártók Szövetségének számlájára 35 000,-Ft-ot. A támogatás összegéről számlát állítunk ki. Ez ügyben az info@hsf.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot a szövetséggel.

HSF

- Hirdetés -

Sign&Display