A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fenntarthatóbb, PVC-mentes, öntapadó alapanyag

Az Antalis termékportfóliójában jelentek meg a Coala PVC-mentes, öntapadós filmek, amelyek fenntarthatóbb alternatívát nyújtanak, és nem mennek a vizuális hatás rovására. Ezek az alapanyagok alkalmasak oldószeres-, UV- és latexnyomtatáshoz egyaránt – írja a Digital Printer.

A Coala portfóliójában megtalálható az anyagok széles skálája, beleértve az öntapadó fóliákat, bannereket, mágneses opciókat, papírokat, szintetikus fóliákat, tapétákat és textíliákat, újdonság azonban a Coala PP Stick és a Coala Paper Stick.

A Coala PP Stick PVC-mentes öntapadó polipropilén fóliacsalád, amelyet eco-solvent, latex és UV nyomtatáshoz terveztek. Ezek az alapanyagok kiváló nyomtathatóságot, méretstabilitást és tartósságot kínálnak, így alkalmasak beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt. A Coala PP Stick különböző tapadási opciókkal kapható, beleértve a tartós, eltávolítható és magas tapadású kivitelt. A Coala Paper Stick eközben papíralapú alternatívája az öntapadós PVC vinyl és műanyag megfelelőinek. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, vízbázisú akril ragasztóval ellátott papírtermék rövid távú, beltéri alkalmazásokhoz jelent megoldást.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink a piacon kapható leginnovatívabb és leginkább fenntartható terméket használhassák” – mondta Mike Collins, az Antalis termékmenedzsere. „A Coala PVC-mentes öntapadós fóliák bizonyítják elkötelezettségünket, hogy környezetbarát megoldásokat kínálunk a teljesítmény feláldozása nélkül.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display