A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Felejtse el a korlátokat!

A 2003-ban alapított Centrum Servis Hungary Kft. folyamatos munkával és céltudatos kereséssel bővítette beszállítóinak körét, mely bővítésben mindig meghatározó szerepet játszott az általuk forgalmazott termékek kiemelkedő minősége és a jó ár–érték arány. A cég ügyfelei a kiváló termékminőségen túl, a testreszabott és rugalmas szolgáltatásokat értékelik leginkább, melynek nap mint nap megpróbálnak eleget tenni. E filozófia jegyében hozták el a magyar piac résztvevői számára az aeoon Technologies kiváló minőségű, ipari termelésre megalkotott direkt textilnyomtatóit.

aeoon = új kategória a direkt textil nyomtatásban

Az aeoon Technologies céget 2011- ben alapították Ausztriában, azzal a küldetéssel, hogy a digitális textil­nyomtatást a nagy volumenű, ipari gyártási igényeknek megfelelően ala­kítsák. A cég központja Tirolban, az osztrák Alpok csodálatos környezeté­ben található. Már alapításuk évében – nagy érdeklődés mellett – bemu­tatták első prototípus DTG nyomtató­jukat a hamburgi FESPA-n.

Az aeoon nyomtatók előnyei röviden:

Rugalmasak – így egy vállalkozás adott igényeire alakíthatók
Gyorsabbak – így bármely igénynek megfelelnek
Testre szabhatók – ezáltal alkalmaz­kodnak a változásokhoz
Egyszerűen kezelhetők – így mini­málisra csökkentik a gyártási folya­mat lépéseit
Környezetbarát működésűek – mert nekik is fontos a természet
Sokoldalúak – annak érdekében, hogy mindig a legjobb eredményt produkálják

Az aeoon termékcsalád tagjai

aeoon Kyo – moduláris felépítés

Az aeoon Kyo sorozat digitális direkt textilnyomtatóit kifejezetten ipari ter­melésre alkották. Képesek sötét és vi­lágos színű textil anyagokra történő nyomtatásra egyaránt. A Kyo soro­zat nyomtatói moduláris felépítésűek, ami annyit jelent, hogy a nyomtatófe­jek száma, azok elhelyezése, illetve a nyomtató tálca mérete egyaránt testre szabható, az adott ügyfél egyedi igé­nyeinek megfelelően.
Piacra kerülése óta az aeoon Kyo soro­zat nyomtatóit folyamatosan fejlesz­tik, az egyik verzióban fehér csatornák nélküli kialakítással – két magenta, két cián, két fekete és két sárga festékcsa­tornával – akár 1280 póló óránkénti nyomtatást is tud A/4 méretben, vilá­gos és fehér alapanyagokra (függően a nyomtatásra kerülő képtől és annak fel­bontásától).
A cég 2018-ban egy újabb fejleszté­si lépcsőként mutatta be a digitális és szitanyomtatást ötvöző Kyo Hibrid so­rozatot, melyek egyesítik a digitális és szitanyomtatás előnyeit, csökkentik a fehér szín nyomtatásának költségét, mindezt úgy, hogy óránként akár 1280 póló nyomtatására képesek.

aeoon Compact sorozat – helytaka­rékos, mégis termelékeny

A gyártó 2016-ban bemutatta az aeoon Compact sorozatot, amely kiváló DTG nyomtató azon vállalkozások számára, amelyek most akarnak belépni a direkt textilnyomtatási piacra, vagy egysze­rűen csak kevés helyük van a termelő gép számára. Ezt a sorozatot az osztrák gyártó úgy alkotta meg, hogy meghall­gatta vásárlóinak igényeit, és azokat fi­gyelembe véve tervezte meg új gépeit, amelyek ezáltal minden szempontból kiszolgálják a piac elvárásait.
Az aeoon Compact sorozat nyomtatói kisebbek és elegánsak, mindemellett ugyanolyan strapabírók, mint a már jól ismert aeoon Kyo sorozat készülékei.
A nyomtatók méretben ugyan kiseb­bek, viszont nyomtatási sebességük és termelékenységük megegyezik „nagyobb testvéreikkel”. Az aeoon Compact sorozat gépeivel nyomtat­hatunk óránként akár 950 fehér és vilá­gos, illetve akár 150 sötét színű anyag­ra (A/4 nyomtatási méretben, függően a képanyagtól, a felbontástól és a gép konfigurációjától).
Az aeoon Compact sorozat nyomtatói elérhetők négy vagy nyolc nyomtató­fejes konfigurációban, 600 dpi-s natív felbontással, 2558 fúvókával és akár 40 kHz teljesítménnyel. A négy nyomtató­fejes változat CMYK-ban tud nyomtat­ni fehér és világos szövetekre. A nyolc nyomtatófejes változat nyomtathat akár dupla CMYK nyomtatófejekkel vi­lágos és fehér szövetekre, vagy CMYK és fehér konfigurációban bármilyen, akár sötét színű szövetekre is!
Az aeoon Kyo sorozathoz hasonlóan a Compact sorozat nyomtatóihoz is el­érhetők a könnyen cserélhető tálcák. A tálcák rendelhetők több különböző sztenderd méretben, de kaphatók spe­ciális méretű tálcák is. A felhasználók egyetlen gomb megnyomásával kön­nyen és gyorsan cserélhetik a nyomta­tó tálcáját.

aeoon PTB Pretreatment sorozat – az előkezelés sem kérdés!

Az aeoon 2017-ben mutatta be PTB Pretreament, azaz előkezeléssel ellátott gépeit. Az új sorozatot úgy tervezték, hogy lépést tartsanak az aeoon direkt textil nyomtatók kiemelkedően ma­gas nyomtatási sebességével, így ké­pes akár 930 alapanyag előkezelésére óránként. Az előkezelés nyomtatón kí­vül történő elvégzésének előnye, hogy lecsökkenti a nyomtatásra fordított időt, ezáltal növeli a termelékenységet, továbbá a szétpermetezett előkezelő anyag nem okoz problémát a nyomta­tóban, az ilyen módon előkezelt anya­gok pedig külön tárolhatók. Az Aeoon nyomtatók által használt festékek víz­bázisúak és környezetbarát összetéte­lűek – egyaránt megkapták az Oeko-tex és a GOTS (Global Organic Textile Standard) minősítést.
Az Aeoon a fent bemutatott nyom­tatók mellett kifejlesztette síkágyas nyomtató sorozatát is, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy olyan sík felületű alapanyagokra nyomtassa­nak, mint a fa, üveg vagy éppen a papír. A síkágyas nyomtatóik négy különféle formátumban érhetők el, 2400 × 3750 mm maximális asztalmérettel.
Az aeoon Technologies direkt textil nyomtatóinak kizárólagos magyaror­szági forgalmazója a Centrum Servis Hungary Kft.

Amennyiben további információ, illet­ve gépbemutató iránt érdeklődnek, kérjük keressék kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Centrum Servis Hungary Kft.
Cím: 2045, Törökbálint, Tó utca 3.
Telefon: +36 23 428 266
Fax: +36 23 428 266
Email: centrumservis@centrumservis.hu
www.centrumservis.hu

Nyitva tartás: Hétköznapokon 8:00 – 16:30

- Hirdetés -

Sign&Display