A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fejlett technológiával a textilnyomtatás területén

A textilnyomtatás számos lehetőséget rejt a reklámdekorációs iparban. Egy gyártó két különböző technológiá­ját vizsgáljuk. A Mimaki által fejlesztett és előállított TS330-1600 és a TxF300-75 nyomtatókat. Előbbi szublimáci­ós, míg utóbbi DTF eljárással készít nyomatokat textilekre.

Ha egyedi és innovatív megoldásra van szükség text­ilnyomtatási kérdésben, akkor a digitális technológiák adják a megfelelő választ, hiszen ezáltal gyorsan, kiváló minőséget lehet előállítani. Emellett pedig ma már fontos a környezettudatos gyártás, amelyben szintén élenjárók ezen eljárások, így a környezetvé­delmi szempontok előtérbe kerülhetnek.

Az elmúlt időszakban óriási teret hódított a DTF nyom­tatás (Direct-to-Film), amely számos alkalmazási területen bizonyította már létjogosultságát, így többek között a sportruházat, munkaruhák és személyre

szabott ruhadarabok vonatkozásában. De ne felejtkez­zünk meg a szublimációs nyomtatásról sem, hiszen továbbra is népszerű technológiát jelent a piacon.

TEXTILNYOMTATÁS A MIMAKI KIVÁLÓ PARTNERÉVEL, A SERICOL HUNGARY KFT.-VEL

A Mimaki számos innovatív textilnyomtatási megol­dást kínál, amelyek kiválóan alkalmazhatók számotte­vő területen. A szublimációs és direkt textilnyomtatás szegmensben bővíti kínálatát a gyártó, és új lehetősé­geket kínál a POS, sportruházatgyártás és lakberen­dezés piacán.

A Mimaki nemcsak gépek előállításával foglalkozik, hanem teljeskörű megoldást nyújt a digitális nyom­tatással és reklámdekorációval foglalkozó vállalatok számára, például a gyakorlati útmutatókat és a part­nereiken keresztül történő szervizszolgáltatást.

A gyártó magas termelékenységgel rendelkező be­rendezéseket fejleszt és állít elő, széles gépkínálatával pedig minden igényt kielégít, az innovatív technológi­ák és komplex szolgáltatások pedig versenyelőnyhöz juttatják a felhasználókat.

A Sericol kiváló választást jelent mint a Mimaki magyarországi forgalmazója. A két vállalat közötti együttműködés révén a hazai vállalat portfóliója tovább bővült, ezáltal szélesebb körű megoldásokat képes nyújtani a textilnyomtatás területén. A Symbol Group részeként rendelkezik a megfelelő szakmai tu­dással és tapasztalattal, ami a digitális nyomtatáshoz szükséges. Mindemellett kiemelkedő szerviz- és kar­bantartó szolgáltatást kínál a Sericol, amely elősegíti a partnerei folyamatos működését és a gépek optimális kihasználását.

KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, HA TEXTILRE NYOMTATNÁL

A Mimaki TS330-1600 és TxF300-75 nyomtatók a textil- és ruhaipari nyomtatás csúcstechnológiáját képviselik, innovatív megoldásokkal és kiváló terme­lékenységgel rendelkeznek. Ezért kiváló választást jelentenek bármilyen textiles kérdésben.

Mimaki TS330-1600

A Mimaki TS330-1600 egy szublimációs transzfer tintasugaras nyomtató, amely a Mimaki több mint 20 éves technológiai szakértelmét ötvözi a kiváló képminőség, magas termelékenység és értéknövelt funkciók biztosításával. A nyomtató a következő jellemzőkkel büszkélkedhet:

Magas termelékenység és képminőség: az Sb411/ Sb410 (Fluo) festékek használatával a nyomtató kiemelkedően magas, akár 135 m²/óra sebességű nyomtatást tesz lehetővé.

Mimaki Weaving Dot Technology: Ez a technológia lehetővé teszi a tintacseppek elhelyezésének megvál­toztatását a nyomtatási feltételeknek megfelelően, ezáltal növelve a konzisztens minőséget és csökkent­ve a munkaidőt.

Mimaki Remota Access: Lehetővé teszi a gép távoli elérését és kezelését okostelefonról vagy PC-ről.

Mimaki TxF300-75

A Mimaki TxF300-75 egy DTF nyomtató, amely akár 300 százalékkal növeli a termelékenységet az előző modellekhez képest. Jellemzői a következők:

Megnövekedett termelékenység: A TxF300-75 biztonságos és stabil működést ígér, miközben növeli a termelékenységet.

Fejlett funkciók: ide tartozik a Degassed Ink Pack, amely megakadályozza a levegő bejutását a festék­szivattyúba, a fehér festék keringtető technológia (MCTv2), amely megakadályozza a fehér tinta ülepe­dését.

OEKO-TEX® ECO PASSPORT tanúsítvány: A PHT50 termikus pigment tinták OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkeznek, vagyis a tinták az emberi egészségre igazoltan ártalmatlanok.

Méretek és súly: A nyomtató méretei 1,965mm x 700mm x 1,392mm, súlya pedig 126 kg.

Ezek a nyomtatók új szintre emelik a textil- és ru­haipari nyomtatás lehetőségeit, kiemelkedő termelé­kenységgel és megbízhatósággal rendelkeznek. A Mimaki technológiáinak köszönhetően ezek a gépek ideálisak nagy mennyiségű, magas minőségű nyomtatásra. A Sericol Hungary a Mimaki nyomtatók magyarországi forgalmazója, széleskörű megoldáso­kat kínál a textilnyomtatásban. Tapasztalatuk a digitá­lis nyomtatás terén, valamint kiemelkedő szerviz- és karbantartó szolgáltatásaik biztosítják a folyamatos és hatékony működést. Ezért választják sokan Magyarországon a Sericolt.

Sericol Hungary Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display