A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fedezze fel velünk a legújabb technológiákat!

Manapság nem könnyű feladat nyomdaipari, illetve sign és display gyártó cégek számára megtalálni azokat a beszállító partnereket, akiktől megfelelő tanácsadás mellett vásárolhatjuk meg a vállalkozásunk számára legmegfelelőbb gépeket, eszközöket és alapanyagokat, mindemellett szükség esetén megbízható szervizhátterüknek köszönhetően rövid időn belül képesek megoldani a keletkező problémáinkat is. A Fortuna Digital a magyar piac új szereplőjeként abszolút ezen cégek közé tartozik.

Nemzetközi hálózat – kiemelkedő alapanyag választék

A Fortuna Digital a Fortuna Digital Csoport része, melynek központja a horvátországi Splitben található. A cégcsoport természetesen üzemeltet irodát Zágrábban, illetve mára komoly külföldi hálózatot épített ki a szlovéniai Ljubljana-ban, Szerbiában Belgrádban, a Bosznia és Hercegovinai Szarajevóban, Csehországban Prágában, és Magyarországon Budapesten.
A Fortuna Digital anyacégét 1990ben Splitben alapították, Fortuna Komers d.o.o. néven, amely az évek során rengeteget fejlődött, és fordult a tradicionális nyomdaipari megoldásoktól az új technológiák felé, melynek eredményeként mára vezető pozíciót tölt be Európa déli régiójában a digitális nyomtatási eszközök, illetve alapanyagok területén, a sign and display iparág számára. Cégünk széles választékából csak olyan néhány piacvezető márkát emelnénk ki, mint a HP, az ESKO Kongsberg, a Summa, az Avery Dennison, a Neschen, a Pongs, a Politape és számos további megbízható és ismert termékcsoport.
A Fortuna Digital Hungary a tekercses és táblás nyomtatható alapanyagok széles választékát kínálja Önöknek kis-, közepes, illetve nagyformátumú nyomtatáshoz egyaránt. Választékunkban rengeteg különféle vinyl, kékhátú, citylight és egyéb papír, banner, tapéta, háló, vászon és easy dot fólia található meg. A táblás anyagok tekintetében a Fortuna Digital készletéből érhető el az ország egyik legszélesebb választéka. Amennyiben Ön ongrofoam, alubond, PVC forex anyagokra nyomtat, mi minden különösebb nehézség nélkül tudjuk szállítani ezeket – számos további táblás anyag mellett.

További információért kérjük látogasson el weboldalunkra: www.fortuna-digital.com

Megbízható szerviz és támogatás

A Fortuna Digital kiegyensúlyozott támogatást kínál partnerei számára, mindezt folyamatosan megújuló termékpalettával, kiváló logiszitkai háttérrel, és minőségi szolgáltatásokkal párosítva. Szervízrészlegünk szakképzett munkatársai gyorsan, szakmai tanácsadást és támogatást nyújtva reagálnak a Fortuna Digital által értékesített készülékekkel kapcsolatos kérdésekre, mindezt magyar nyelven. A nyomtatási szektor az utóbbi időszakban folyamatosan távolra mutató változásokon megy keresztül, a HP pedig e változások úttörője, hiszen élen jár a holnap igényeinek előre látásában, e látásmód eredményeként alkotta meg a Latex technológiát, a Fortuna Digital pedig büszke HP partnerként közvetíti a márka innováció iránt tanúsított szenvedélyét minden vásárlónk számára. A Fortuna Digital a HP legújabb fejlesztésű Latex nyomtatóinak és számos egyéb készülékének egyik legnagyobb disztribútoraként készen áll arra, hogy támogassa Önt és vállalkozását abban, hogy közösen egy magasabb szintre lépjenek!

A Latex technológia előnyei:

Jobb a nyomdáknak és az operátoroknak egyaránt!

A vízbázisú festékek használatával elkerüljük a magas oldószer tartalmú festékek minden kockázatát, egyúttal egyszerűbbé válik a nyomtatási helyiségünk szellőztetése, az anyagok tárolása, illetve szállítása is.  A HP Latex készülékekhez biztosított HP Latex festékek az Európai szabályozás (EC) 1272/2008 cikkelye alapján nem igényelnek semmilyen biológiai veszélyességre vonatkozó besorolást. A HP Latex festékek nem gyúlékonyak és nem tűzveszélyesek, továbbá nikkel mentesek és nem tartalmaznak légszennyező anyagokat. A nyomtatás közben nem szükséges semmilyen különleges szellőztetőrendszer használata, a kész nyomatok nem igényelnek különleges szállítási és tárolási feltételeket. Jobb a végfelhasználónak, mert több a variációs lehetősége A Latex technológia használatával szélesebb az alkalmazások köre, és szagmentes nyomatainkkal kiemelkedhetünk a mezőnyből – hiszen nyomataink olyan érzékeny környezetben is alkalmazhatók, mint bemutatótermek, boltok, irodák, iskolák vagy akár kórházak – tehát olyan beltéri felületek, amelyeken az oldószeres és UV szárítású nyomatok nem használhatók.

Jobb a környezetnek

A HP Latex festékeket az újrahasznosítás lehetőségének figyelembe vételével alkották meg: az összes HP Latex festék, illetve HP szélesformátumú nyomtatási alapanyag mentes a nehézfémektől és a mérgező anyagoktól.

A Fortuna Digital Hungary széles körű gépválasztékkal, szakmai tanácsadással és magyar nyelvű szerviztámogatással várja ügyfeleit

Mindezek ismeretében azon cégek számára, akik könnyen kezelhető, és megengedhető árú nyomtatási és vágási megoldást szeretnének, a Fortuna Digital örömmel ajánlja a kisebb méretű Latex nyomtatókat, mint a HP Latex 115 és a HP Latex 315. E készülékek a legjobb megoldást kínálják olyan egyéni vállalkozók, kisebb sign és fénymásoló üzletek számára, amelyek új szolgáltatást szeretnének indítani, és nyitni szeretnének az oldószeres technológiából a latex irányába – mindezt úgy, hogy olyan új, többletértékkel bíró munkákkal lépnek ki a papír és fotó nyomtatás köréből, mint például a vágás.
Használjuk a nyomtatási és vágási megoldást, a HP Latex 315 nyomtató és vágó készüléket, vagy a Latex 335 Print & Cut megoldást.
A vadonatúj, forradalmi megoldásokat tartalmazó HP Latex R sorozat nyomtatóval bármilyen rugalmas vagy merev alapanyagra készíthetünk nyomatokat, csodálatos színekkel. És mindezt szagmentesen! Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak számunkra alkalmat arra, hogy kiemelkedjünk versenytársaink közül.

Kizárólag a Fortuna Digitalnál nyílik lehetősége arra, hogy kipróbálja az új R2000 sorozat nyomtatóit.

A sárgára fakuló fehér színek immár a múlt problémái, az ipari áttörésnek számító HP Latex fehér festékének köszönhetően. Az új HP Latex R-sorozat nyomtatóival átalakíthatja vállalkozását, miközben hozzáadott értéket kínál új megoldásaival, mint a fényes fehér nyomat olyan új felületeken, mint a fa és akril alapanyagok. Itt az ideje, hogy úgy nyomtasson fehéret, ahogy ezidáig sohasem. A Fortuna Digital Hungary készletében elérhető a teljes tinta, festékkazetta, alkatrész és alapanyag választék elérhető az új és hagyományos szélesformátumú nyomtatókhoz egyaránt.
Viszonteladóként legfőbb céljaink, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk vevőink számára a legjobb elérhető áron, mindezt gondoskodó szervizháttérrel kiegészítve. Az általunk forgalmazott festékek és nyomtatható alapanyagok egytől egyig bizonyítottan tartós minőségűek. A gyártókkal kiépített remek kapcsolatunk teszi lehetővé, hogy vásárlóink a legújabb termékeket érik el nálunk a lehető legjobb áron.
Legyen Ön is részese a jövőnek – emelje vállalkozását egy magasabb szintre, és fektessen be a legújabb technológiába, amelyet a Fortuna Digital biztosít Önnek!
Amennyiben kipróbálná valamelyik készülékünket, lépjen kapcsolatba velünk és egyeztessünk egy időpontot!

Amennyiben érdekli Önt bármely gép demója, és különösképpen a forradalmian új HP Latex R2000 iránt érdeklődik – lépjen kapcsolatba a Fortuna Digital-lal és egyeztessen velünk egy találkozót!

Elérhetőségeink: FORTUNA DIGITAL Kft. Almakerék utca 6., 1044 Budapest Tel.: +36 30 289 6256 E-mail: diana.amon@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display