A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Fedezze fel a beltéri dekorációs nyomtatás lehetőségeit a HP élő webináriumán!

A nemzetközi szakmai kiállítások hiánya által olyan érzésünk támadhat, hogy a teljes nyomdai iparág leállt. Terry Raghunath, a HP grafikai megoldások területének üzletfejlesztésért felelős menedzsere azonban egy új, a nyomtatott dekorációs trendeket bemutató online esemény keretében cáfol rá minderre!

A HP digitális nyomtatási technológiája egyre több vállalkozás számára nyitja meg a dekorációs nyomtatási piac színes, és sokrétű világát, amely mindenki számára izgalmas és profittal kecsegtető, megfontolandó lépés. E gyorsan fejlődő piaci szegmens bemutatására a HP egy webinárium stílusú eseményt tart január 14-én csütörtökön, 10 órai kezdettel.

A HP központja ideális egy ilyen jellegű esemény megtartására, hiszen számos, kifejezetten a dekorációs nyomtatás számára alkalmas nyomtatójuk van egy helyen. A környezetbarát, széles színskálájú, vízbázisú festékeikkel, ezek a nyomtatók kiváló nyomatminőséget gyártanak számos különféle alapanyagon, gyorsan és költséghatékonyan.

A webináriumon tervezők, média szakértők, nyomdai szakemberek és influenszerek előadásai lesznek láthatók. Az esemény szakmai tartalmát úgy állították össze, hogy a dekorációs piac legfrissebb trendjei által inspirálják a nézőket élő prezentációkkal és az iparági szakértőkkel, lakberendezőkkel és HP felhasználókkal előre rögzített interjúkkal. Az eseményt a HP Demo Center élő bemutatóival, illetve kérdések-válaszok szekcióval zárul, melynek házigazdája Terry Raghunath lesz.

A teljes program:

  • Köszöntő Terry Raghunath-tól
  • Interjú Jennifer Castoldi iparági influenszerrel
  • Interjú Alex Trochut designerrel
  • Interjú az Adeco Home nyomdai vállalkozással
  • Interjú az Antalis alapanyag gyártóval
  • Élő applikációs bemutató a barcelonai HP Demo Centerben
  • Kérdések-válaszok

Regisztráció az eseményre ezen a linken.

 Forrás: reinvent.hp.com

- Hirdetés -

Sign&Display