A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ezzel az új driverrel még hatékonyabbak a Fujifilm nyomtatói

A gyártó egyes berendezéseihez készült CalderaRIP új frissítése egy olyan háttértámogató drivert tartalmaz, ami kibővíti az ipari termelésre szánt gépek képességeit.

A Fujifilm Acuity Ultra R2 sorozathoz szánt szoftver olyan berendezésekre telepíthető, amelyek az erejükkel, megbízhatóságukkal, sokoldalúságukkal és alacsony fenntartási költségeikkel szereztek maguknak hírnevet. Az extra nagy, akár öt méter széles, kül- és beltéri anyagok nyomtatására alkalmas eszközök 3,5 pikoliteres cseppmérettel és LED UV tintákkal garantálják az egyenletes, magas minőségű nyomtatást, miközben vízhűtéses vákuumasztallal és szenzorokkal biztosítják a hőre érzékeny anyagok gyűrődésmentes, hibátlan behelyezését.

Feltehetjük a kérdést: mit kell ezen tovább fejleszteni? Nos, ahogy egy izomautót sem tudunk azonnal biztonságosan vezetni, úgy a Fujifilm high-tech megoldásait sem feltétlenül tudjuk megfelelően használni, így a CalderaRIP abban segít, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendkívül hatékony sorozat gépeinek eleve lenyűgöző képességeiből.

A driver az adott felhasználó termelési igényeihez igazítja a nyomtatót, így rengeteg időt és nyersanyagot, meg persze költséget tud megtakarítani – bármiféle kompromisszum és minőségromlás nélkül, hiszen a tökéletesen színazonos eredményért például olyan prémium beépülő komponensek felelnek, mint az Adobe PDF Print Engine és az X-Rite i1Prism Profiler.

A Caldera a minél jövedelmezőbb ipari termelésre is gondolt: az anyagveszteség csökkentésére a TrueShape Nesting algoritmust, a nagy formátumú és komplex projektek kivitelezéséhez a Tiling+ modult, míg a lehető legtöbb manuális hiba kizárásáért a SmartImport munkaautomatizáló kiegészítőt építi be a rendszerekbe.

A francia szoftvergyártó kifogástalan termelést ígér: szerintük a CalderaRIP ökoszisztémájával minden megváltozik abból, amit ma az előkészítés, a digitális nyomtatás és a méretre szabás hatékonyságáról gondolunk. Bővebben, angolosoknak fenti videóban.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display