A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Eurojet Hungária Kft. – TÁJÉKOZTATÁS

Kedves Partnerünk!

Az Eurojetnél mindannyian figyelemmel kísérjük a vírus hazai terjedésével kapcsolatos híreket. A munkafolyamatainkban bekövetkező változásokról szeretnénk tájékoztatni a koronavírus járványra való tekintettel.

Elsődleges célunk, hogy kollégáinkat és családtagjaikat, valamint ügyfeleinket megóvjunk egy esetleges egészségügyi kockázattól és folyamatosan, fennakadás nélkül biztosítani tudjuk a szolgáltatásunkat.

Kollégáink nagy része otthonról érhető el, melyhez minden technikai feltételt biztosítani tudtunk.

A következő hetekben arra kérünk, hogy rendeléseidet elsősorban telefonon vagy e-mailben add le, személyes vásárlásra 2020.03.17-én reggeltől visszavonásig nem tudunk lehetőséget biztosítani.

 

Az ügyfélszolgálat, rendelésfelvétel zavartalanul a megszokott +36 1 373 0930 -as számon érhető el, emellett természetesen az eurojet@eurojet.hu e-mail címre is küldhetsz nekünk rendelést, üzenetet.

Üzletkötő kollégáink a következő hetekben szintén otthonról és telefonon érhetőek el, az ügyféllátogatásokat szüneteltetjük amíg azt a helyzet megkívánja.

Szervizes kollégáink készenlétben állnak és szükség esetén vállaljuk a hibajavítást. Hibabejelentéseidet telefonon +36 70 391 3387-as számon vagy e-mailben: szerviz@eurojet.hu teheted meg.

Amennyiben további intézkedésekre lenne szükség arról azonnal tájékoztatjuk ügyfeleinket, facebook oldalunkon és hírlevélben egyaránt.

Vigyázzunk egymásra és magunkra!

Üdvözlettel,

az Eurojet csapata

- Hirdetés -

Sign&Display