A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

EuroJet csapata – a Szerethető Munkahelyek Díjért!

Szeretnénk megosztani Veled egy csúcs-szuper, érdekes versenyt. Tudod, hogy partnereink mellett a csapatunk jó kedve, elégedettsége, pezsgése is lételemünk. Ezért idén mi is versenybe szállunk a Szerethető Munkahelyek Díjért!

A versenyre egy kreatív bemutatkozó oldal elkészítésével nevezhettünk. A tartalom, amit a profilunkon találsz 100%-ban csapatmunka eredménye, minden kérdést más-más kolléga válaszolt meg így állt össze a mi pályázatunk, amire nagyon büszkék vagyunk és amit itt tudsz Te is megnézni:

PROFILUNK

Mi hiányozna, ha elmennék? Mi a missziónk? Milyen tulajdonságokat értékelünk? Mi a történetünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszoltunk a profilunkon plusz megspékeltük még eddig nem publikált fotókkal és néhány múlt idéző videóval is.

Reméljük, hogy Te is szívesen nosztalgiázol 1-1 történeten vagy gazdagodsz némi új információval rólunk!

Facebook oldalunkon amellett, hogy elsőkézből értesülhetsz az újdonságokról, friss hírekről várjuk a véleményedet a Szerethető Munkahely díjért készült profilunkról kommentben itt:

Mondd el véleményed!

Ha már a facebook profilunkon jársz érdemes bepipálnod a követés gombot, karácsonyig ugyanis rengeteg belsős tartalommal és meglepetéssel készülünk Neked!

A nevezők között Te is tudsz nézelődni és szavazni is! Ránk direktbe nem tudsz szavazást leadni, de minden alkalommal amikor belépsz újabb 5 cég profilját értékelheted egy 1-től 5-ig terjedő skálán. Erről részletes tájékoztatást itt találsz:

A szavazásról

Tipp: minél többször lépsz be, annál nagyobb az esély, hogy ránk találj és leadj egy szavazatot! 🙂

Sikeres kivitelezést kívánunk!

az EuroJet csapata

- Hirdetés -

Sign&Display