A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Erőteljes, moduláris és megbízható – vágási megoldások minden igényre

A nagy formátumú digitális reklámnyomtatás folyamatosan fejlődő területén a teljesítmény, a rugalmasság és a megbízhatóság a siker elengedhetetlen kulcsa. Itt kerül képbe a Zünd szakértelme és digitális vágási megoldá­sai. A svájci családi vállalkozás piacvezető a moduláris síkágyas vágórendszerek fejlesztésében és gyártásában.

A Zünd termékpaletta olyan sokrétű, mint a vásárlók igényei világszerte. A költséghatékony és helytaka­rékos megoldásoktól, mint például az S3 vágótól a nagy teljesítményű G3 vágóig, a dupla hidas techno­lógiát alkalmazó D3 vágókig és a vadonatúj Q-Line BHS180-al az ipari szintű gyártásig terjed. A Zünd küldetése, hogy minden ügyféligényre a megfelelő megoldást nyújtsa, és partnerei a lehető legjobb eredményeket érjék el.

TELJESÍTMÉNY ÚJRADEFINIÁLVA

A BHS180-as Q-Line-nal a Zünd olyan rendszer­megoldást hozott a piacra, amely új szintre emeli a termelést. A magasan automatizált gyártósor páratlan outputtal rendelkezik. A BHS180-as Q-Line mögötti új gépkoncepció sok tekintetben újradefini­álta a teljesítményt. A példátlan gyorsaság számos egyéb vonatkozásban is megnyilvánul, beleértve a lenyűgöző, akár 2,1 G-s gyorsulást és az akár 2,8 m/s sebességet. Ez a munkák még gyorsabb befejezését és rövidebb ciklusidőket jelenti. A rendkívül stabil ásványi öntvényből (mineral cast) készült új váz rez­gésmentes működést és optimális vágási pontossá­got biztosít még rendkívül nagy sebességeknél is. A hidak szénszál erősítésű műanyagból készülnek, ami nagyon könnyűvé és rendkívül erőssé teszi őket. Ez azt jelenti, hogy az igényes anyagokat is maximális sebességgel és a legmagasabb minőségi szinten lehet feldolgozni.

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG A KAPACITÁSBŐVÍTÉSRE

Két Zünd D3 dupla hidas vágógépbe való befekteté­sével a Billboard egy csapásra véget vetett minden szűk kapacitási keresztmetszetnek. David Langford a Billboard Media termelési vezetője ekképpen fogalmazott: „Az a tény, hogy egy munka vágása általában hosszabb ideig tart, mint az azt megelőző digitális nyomtatási folyamat, szűk keresztmetszetek kialakulásához vezethet. Megoldásokat kerestünk a gyártási sebesség, a költségek és a munkafolyamat optimalizálására. Ma már gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket minőségbeli komp­romisszumok nélkül. A két kivágó gépet egyetlen kezelő irányítja, aki elvégzi a nyomtatott anyagok be­készítését, megkezdi a vágást, majd elvégzi az egyéb feladatokat, miközben az anyag adagolása, vágása és egymásra rakása teljesen automatikusan törté­nik. A két Zünd D3 vágógéppel több mint háromszor gyorsabbak vagyunk, mint a régi vágógépeinkkel.

Az állásidő is jelentősen csökkent, mivel a két gép önállóan, felügyelet nélkül tudja folytatni a munká­kat a szünetekben és a műszak végén.”

A svájci PlotFactory-ban a sokoldalúság és a termelé­kenység rendkívül fontos. Itt minden munka egyedi, a példányszámok pedig egy több ezerig terjednek. „Minden egyes gyártási sorozat más” – mondja Rinaldo Fochetti tulajdonos.

A Zünd vágógépekkel mindent házon belül tud gyártani, ami izgalmas új lehetőségek sokaságát nyitotta meg a vállalkozás előtt. „A Zünd marókkal szinte minden elképzelhető anyag megmunkálható. Mindig lenyűgöz a sokoldalúságuk. És nagyszerű érzés tudni, hogy a „Semmi sem lehetetlen” mot­tónkat teljesíteni tudjuk.”

A szerbiai székhelyű NS Plakat akkor fedezte fel a Zündöt, amikor elkezdett digitális technológiát alkalmazni táblás anyagokra történő nyomtatás során. „Nagy teljesítményű, univerzálisan alkalmaz­ható és rendkívül moduláris vágórendszerre volt szükségünk, és a Zünd ebben a tekintetben párat­lan volt” – magyarázza Predrag Ilic társtulajdonos. Zünd maróik sokoldalúsága rendkívül fontos az NS Plakat számára. „A Zünd marók tökéletesek olyan táblás anyagokhoz, mint a karton, a Dibond és az akril. És ugyanolyan ideálisak a tekercsanyagok feldolgozásához. Ez nagyon rugalmassá és haté­konnyá tesz bennünket a termelésben.”

AZ ÜGYFÉL AZ ELSŐ!

A Zündnél az ügyfelek elégedettsége az első számú prioritás. Minden projekt egyedi, és egyedi követel­mények vannak, amelyeket teljesíteni kell. Ezért a Zünd nemcsak kiváló minőségű termékeket, hanem első osztályú szolgáltatást is kínál. Ha megbízható partnerre van szüksége a digitális vágáshoz, amely a precíziót, a teljesítményt és a minőséget képviseli, ne keressen tovább, a Zündnél megtalálta azt.

VÁGÓRENDSZEREK MINDEN IGÉNY KIELÉGÍTÉSÉRE

Az Ön igényei állnak a mi fókuszunkban, ha nagy teljesítményű digitális vágásról van szó. A Zünd inno­vatív vágórendszerei és szoftvermegoldásai mindig csúcsteljesítményt biztosítanak – lehetővé téve, hogy vállalkozása mindig egy lépéssel a versenytársak előtt legyen. A ZÜND által ajánlott egyedi, moduláris rendszerek nagyfokú rugalmasságot garantálnak a digitális vágásban.

Lépjen velünk kapcsolatba akár ma!

info@unimark.hu
+3612073888

- Hirdetés -

Sign&Display