A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Enfocus Switch App a Tilia Labs-tól

A tervező, grafikus és a mesterséges intelligenciával rendelkező szoftverek fejlesztése terén piacvezető Tilia Labs Inc. bemutatta legújabb tilia Phoenix termékét az Enfocus Switch workflow menedzsment szoftverhez.

A Phoenix konfigurátor első alkalommal érhető el applikáció formájában, és letölthető az Enfocus Switch App Store-ból.

Támogatás a tilia Phoenix 7.0-hoz

A tilia Phoenix Connect app már könnyedén elérhetővé teszi a Phoenix 7.0 verziójának legfrissebb tervezési és nyomdai kilövési fejlesztéseit, a már meglévő és működő további nyomdai alkalmazásainkkal.

Nyílt forráskódú fejlesztési projekt

Egy teljesen új fejlesztés keretében a Tilia Labs úgy döntött, az applikációt nyílt forráskóddal fejleszti tovább, amely döntés által lehetővé teszi az iparági felhasználók számára, hogy közvetlenül befolyásolják a termék jövőjét. A tilia Phoenix programtára a GitHub hosting szerverén érhető el. Bárki, aki érdeklődik a tilia Phoenix funkcionalitásának fejlesztése iránt, letöltheti a forráskódot, és szerkesztheti, illetve hozzáadhat. A közreműködők közzé tehetik új kódjukat a Tilia Labs számára ellenőrzésre, és annak lehetőségével, hogy azokat a jövőbeli szoftver verziókban alkalmazni fogják.

Új támogatott funkciók

A Tilia Phoenix Connect 7.0 számos komoly újítást tartalmaz az Enfocus Switch felhasználók számára, röviden kiemelve ezek közül néhányat:

  • Új dinamikus eszközök a vágások, hajtási élek kontrollálására
  • Az iparágban elsőként IoT integráció a Zünd Cut Centerrel a valós idejű vágási idő becslésre
  • Túlméretes grafikák kezelése
  • Sávalapú tervezés web alapú címkenyomtatáshoz
  • Smart lead-inek a raktározási egységek dinamikus kulcsszavakkal vagy vonalkódokkal történő szeparálására az automatizált utómunkafolyamatokhoz

Az Enfocus Appstore egy online piactér, ahol a felhasználók azonnal megvásárolhatják és használják az applikációkat, amelyekkel már működő Switch worklfow szoftverük működését támogatják.

Forrás: www.enfocus.com
Forrás: www.tilialabs.com

- Hirdetés -

Sign&Display