A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

ÉLŐ MIMAKI ADVANCED WEBINÁRIUM A DIGITÁLIS NYOMTATÁSRÓL ÉS LÉZERVÁGÁSRÓL – Március 30.

Csatlakozzon új Mimaki Advanced Webinárium sorozatunkhoz, melyben Mimaki vásárlók és partnerek osztják meg tapasztalataikat és vitatják meg a szélesformátumú nyomtatás helyzetét. A következő webinárium ezen kívül bemutatja Önnek, milyen módon kombinálja a digitális nyomtatást a lézervágással, egyedi alkalmazások gyártásához. Tegye fel kérdéseit szakértőinknek élőben a rendezvény ideje alatt!

REGISZTRÁLJON ÉLŐ WEBINÁRIUMUNKRA

 

SZEREZZE MEG MOST MIMAKI JV100 NYOMTATÁSI MINTACSOMAGJÁT
Kíváncsi az új JV100-160 eco-solvent printerünk nyomtatási minőségére? Európai vásárlóink számára, limitált mennyiségű ingyenes mintacsomagot ajánlunk, melynek megrendeléséhez kattintson egyszerűen a lenti linkre. Cége nem Európában működik? Aggodalomra semmi ok, csupán töltse ki a kapcsolati űrlapot és partnerünk felkeresi Önt.
(Általános szerződési feltételek mellett)

RENDELJE MEG MOST INGYENES JV100 MINTACSOMAGJÁT

 

SPÓROLJON AKÁR 18%-OT A TS55-1800 SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ ÁRÁBÓL
Az opcionálisan 10 kg-os tintatasakokkal és Mini Jumbo Roll-al elérhető Mimaki TS55-1800 kiemelkedő termelékenységet és a piacon elérhető legalacsonyabb működési költségeket kínálja. Amennyiben Ön egy robosztus felépítésű festékszublimációs nyomtató beszerzését tervezi, a mostaninál jobb alkalmat nem talál!
(Általános szerződési feltételek mellett)

NÉZZE MEG ITT PROMÓCIÓS KEDVEZMÉNYÜNK RÉSZLETEIT

- Hirdetés -

Sign&Display