A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Éljen Ön is a Fortuna Digital HP Latex nyomtatókra kínált egyedi kedvezményeivel!

A HP nyomtatók regionális forgalmazója, a magyarországi iro­dával is elérhető Fortuna Digital úgy döntött, 2020 év végéig kiemelkedő, különleges kedvezményt biztosít a HP Latex nyom­tatóira. Ezek a nyomtatók ideális megoldást kínálnak, akár indu­ló befektetésként, vagy a már működő vállalkozások meglévő portfóliójának minőségi termelőeszközökkel való fejlesztésére.

Sokoldalúságuknak köszönhető­en a HP Latex nyomtatói mára szinte nélkülözhetetlenné váltak a nyomdai szolgáltatók gépparkjából. Használhatók több különféle zászló, banner, plakát, grafika és más egyéb anyag nyomtatására. Amit kifejezet­ten fontos kiemelni, hogy a HP Latex nyomtatói kialakításuknak köszönhe­tően a legjobb elérhető képminősé­get garantálják, amely többletértéket jelent minden nyomdai szolgálta­tó számára. A latex nyomtatók által gyártott nyomatok hosszú élettar­tamúak, és a velük gyártott termékek karcállóak, ezáltal szükségtelen a la­minálásuk, amellyel rengeteg időt és pénzt spórolhatunk.

- Hirdetés -

A latex nyomtatási technológia el­ismert gyártója a HP. A HP Latex nyomtatási technológiája kimagas­ló nyomatminőséget garantál szá­mos különféle alapanyagon, a víz­bázisú festékek használata pedig kizárja a mérgező anyagok alkalma­zását, e gyártási technológia haszná­lata esetén szükségtelen különleges szellőzés vagy egyedi tárolás alkalma­zása. A megrendelők számára a Latex óriási előnyöket hordoz magában, hi­szen új üzleti lehetőségeket nyit meg olyan alkalmazási területeken, ahol a szagmentes és egészségre nem ká­ros színek és nyomatok fontosak, mint számos beltéri alkalmazás isko­lák, kórházak és óvodák épületeiben. A HP Latex nyomatok UL Ecologo és UL Greenguard Gold minősítéssel ren­delkeznek, amely rendkívül nagy jelen­tőséggel bír, hiszen manapság egyre több megrendelő fenntartható vállal­kozást felépíteni, és olyan termékekkel akarnak dolgozni, amelyek összhang­ban vannak üzleti irányelveikkel. Tehát amennyiben az Ön számára is fontos a környezet, akkor a latex nyomtatási technológia egy kiváló lehetőség, ame­lyet érdemes számításba venni. Mivel napunk nagyjából 90%-át belső terekben töltjük, ezért ezen helységek levegőjének minősége nagyon fontos. A HP Latexek kiemelkedőek ezen a téren, ezáltal ideális megoldást jelentenek, amely biztosítja számunkra beltéri dekorációk készítését – korlátozások nélkül. Amennyiben Ön új termelő gép vásárlását tervezi, a gép és színek olyan kombinációját választhatja ki, amely a legjobban illik, és megnyitja a piacot beltéri dekorációs termékek szegmensében, amely az utóbbi időben folyamatosan növekedő piac.

Nyomtasson még kiválóbb minőségű termékeket – a megrendeléstől számított egy napon belül, tekercses anyagokra akár 1,63 m szélességben – mindezt alacsony termelési költségekkel. A HP Latex 300 és 500 sorozat nyomtatói és a HP Latex vízbázisú festékei gazdag fekete színeket és kiváló összképet garantálnak – és minden nyomat szárazon, szagmentesen és használatra készen jön ki a nyomtatóból.

 

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display