A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Elindult az elit grafikusok klubja

A Konica Minolta Magyarország jóvoltából 2023 január­jától már lehet csatlakozni az Elit Grafikusok Klubjához.

A klubtagság kötelezettségekkel nem jár, és jelenleg már több mint 150 grafikus és marketinges élvezheti a klub által nyújtott előnyüket, mint például:

 • lehetőség szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre,
 • izgalmas versenyek és pályázatok,
 • innovatív nyomdai technológiáink kipróbálása,
 • edukációs előadásokon és exkluzív szakmai rendezvényeken való részvétel,
 • hűségprogramhoz csatlakozás,
 • illetve nem utolsó sorban inspiráció es tapasztalat szerzés a közösség további tagjai által.

VERSENYKIÍRÁS 2023

Amikor a kreativitás, a tudás és az innovatív techno­lógia találkozik egymással. Ebből a célból meghirde­tésre kerültek a 2023-as pályázatok, mégpedig 4 ka­tegóriában.

Elit MGI legjobb üzleti kiadvány dizájn

Olyan kereskedelmi vagy marketingtevékenységet tá­mogató kiadvány (brosúra, katalógus, mappa, salesfol­der, szórólap, adatlap, moodboard, névjegy stb.) grafi­kai tervezése, amely az MGI digitális felületnemesítési technológia használatának köszönhetően egy létező vagy kitalált márkával/termékkel való első találkozás­kor emlékezetes élményt ad annak, aki a kezébe veszi az adott kiadványt.

Elit MGI legjobb csomagolás dizájn

Kitalált termék csomagolásának megtervezése, vagy létező termék csomagolásának újragondolása az MGI digitális felületnemesítési technológia használatával, melynek segítségével növelhető a vásárlók termék iránt tanúsított érdeklődése és vásárlási hajlandósága. A ver­senybe a következő csomagolási termékek egyikével lehet nevezni: doboz, dobozpalást, tasak vagy címke.

Elit MGI funkcionális dizájn

Olyan termék megtervezése az MGI digitális felület­nemesítési eljárás felhasználásával, amelynél a 3D UV lakk vagy fémfóliázott 3D UV lakk nem esztétikai célokat tölt be, hanem a felhasználást segíti, módosítja vagy teszi lehetővé bármilyen szempontból. Ahogy pél­dául a Braille-írás segíti a gyengénlátókat.

Elit MGI különdíj

A weboldalon található videóban szereplő szamuráj másának az elkészítése a videó alapján.

Elit MGI funkcionális dizájn

Olyan termék megtervezése az MGI digitális felület­nemesítési eljárás felhasználásával, amelynél a 3D UV lakk vagy fémfóliázott 3D UV lakk nem esztétikai célokat tölt be, hanem a felhasználást segíti, módosítja vagy teszi lehetővé bármilyen szempontból. Ahogy pél­dául a Braille-írás segíti a gyengénlátókat.

Elit MGI különdíj

A weboldalon található videóban szereplő szamuráj másának az elkészítése a videó alapján.

MÁR LEHET JELENTKEZI AZ ELIT GRAFIKUSOK KLUBJA VIP RENDEZVÉNYÉRE!

2023.03.23-án kerül megrendezésre a díjátadó cere­móniával egybekötött szakmai konferencia Budapes­ten az Öbölház Rendezvényközpontban, ahol számos izgalmas és üzlettámogató előadást tekinthetnek meg a jelenlévő klubtagok és a pályázatokon résztvevők.

Betekintés az agendába:

 • A sensory marketing ereje: a tapintás által kiváltott érzelmi reakciók. Technológia, ami mögötte van.
 • Befolyásolási és meggyőzési technikák. A sensory marketing szerepe a meggyőzésben, a bizalom erősítésében és az értékesítésre gyakorolt hatásai. Érvelés az exkluzív megoldások mellett.
 • Elite Designer Club | Lehetőségek, edukáció, versenyek, események, workshopok, hűség és ösztönző programok.
 • Elit Designer Club Design Versenykiírás 2023 | Pályázatokról és a szavazásról röviden. Hogyan készült? – A technológia működés közben.
 • Csomagolástervezés – Kezdetektől napjainkig, elismert hazai és külföldi inspiráló példák. Funkció és a vizuális nyelv kapcsolata, azaz a termék és grafikai nyelv fúziója. Miért érdemes választani az MGI technológiát.
 • Mesterséges intelligencia és az MGI felületnemesítéses technológia kombinációja, „hogyan készült” bemutatóval.
 • A print ereje – kézzelfogható képzelet; Vizuális tartalmak készítése, beszerzése, jogosítása, nyomtatott kreatívokhoz. Útmutató és tabudöntögető betekintés legősibb kép felhasználás modernkori lehetőségeibe. Tudatos, minőségi tartalom választás, a kiváló printtechnika támogatására.
 • Díjátadó Gála.

A férőhelyek száma limitált, a részvétel díjmentes, de klubtagsághoz kötött. További részletek és jelentkezés a www.elitedesigner.hu oldalon.

- Hirdetés -

Sign&Display

BEZÁR

Iratkozz fel hírlevelünkre!

SIGN&DISPLAY MAGAZIN

Ahol a szakma találkozik! 

Heti hírlevél a reklámdekoráció és a nyomdaipar világából, ajándék E-magazinnnal!

Feliratkozás:

A "Feliratkozom" gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi irányelveket és feliratkozom a hírlevélre!

BEZÁR

Köszönjük, hogy feliratkoztál!