A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Elindult a regisztráció az idei LightFair konferenciára

Hacsak a járvány újabb hulláma nem szól közbe, október 25-29. között már személyes jelenléttel is megszervezik a LightFair konferenciát és kiállítást, a New York-i Jacob K. Javits Központban. Az építészeti és kereskedelmi megvilágítás 31. világeseményén több mint 75 előadó tart 106 órányi kurzust és 40 képzést, valamint több száz kiállító mutatja be legfrissebb technológiai újdonságait.

Dan Darby igazgató elárulta: két év után ez az első világítástechnikai esemény, amelyhez megnyithatták a személyes regisztrációt. Úgy véli, a piaci szereplők már kiéhezve várják azokat a termékeket, amelyek 2019 óta elkészültek, és örömmel találkoznak majd újra a rég nem látott szakmai partnerekkel.

A képzési programokat – amelyek élő közvetítésben távolról is követhetők – hatféle témakör mentén állították össze.

  • Az Alkalmazás- és bizonyítékalapú dizájn a sikeres világítástechnikai módszertanokra és tervezési trendekre koncentrál,
  • a Művészet és inspiráció a tervezés és a technológia fejlesztésében rejlő ihletforrásokat mutatja be,
  • a Tervezőeszközök és technikák a dizájnerek olyan kreatív módszereit szemlélteti, amelyek új ötleteket adnak, és váratlan erőforrásokat tárnak fel,
  • A fény felfedezése körüljárja, hogy milyen hatással van a fény az ember természetére és felfedezés iránti vágyára,
  • a Professzionális fejlődés és gyakorlat egy vállalat karrierútját vázolja fel, a cégvezetéstől az elkötelezettségen át a személyiségi szempontok fontosságáig,
  • míg a Technológia a világítástechnikai ipar fejlődését szolgáló komponensek és szoftverek tervezését és specifikációit tárgyalja.

A rendezvény egyébként csak az online közvetítések és a konferencia számára ötnapos, hiszen maga a kiállítás és vásár október 27-29-ig tart. Itt több mint 300 kiállító osztozik majd négy nagy pavilonon. A dizájn pavilon dekorációs terveket és termékeket, az új kiállítók pavilonja a vásáron először megjelenő cégek innovációit, az outdoor pavilon a látványos városi, területi, közúti, utcai vagy akár víz alatti megoldásokat, a smart pavilon pedig az érzékelőkkel, vezérlőkkel, adatelemzéssel, hatékonyságmaximalizálással és hasonló okos innovációkkal kapcsolatos új trendeket mutatja be.

Ha a LightFair bármelyik része vagy egésze Téged is érdekel, ITT tudsz regisztrálni, augusztus 6-ig early bird jegyárakkal.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: Sign Builder Illustrated

Fotók: LightFair Blog

- Hirdetés -

Sign&Display