A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Élen járó technológiák egy helyen a reklámdekorációs vállalkozásoknak

IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások egy időben a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Ne hagyja ki az egyedülálló rendezvényt 2023. május 16-19. között!

Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát felvonultató üzleti találkozója kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezetőinek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmányait, az adott iparágat meghatározó trendeket.

Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be termékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy helyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes információt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

A reklámdekorációval foglalkozó vállalkozások számára kiemelten fontosak az innovációk, hiszen az automatizáció és a digitalizáció ebben a szegmensben is releváns. A szakemberek az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításokon találkozhatnak azokkal a technológiákkal, amelyek elengedhetetlenek a modern nyomdákban és reklámhordozók gyártásával foglalkozó üzemekben. Az automatizált folyamatok, a hatékony anyagmozgatás és az additív technológia mind meghatározó tényezői a reklámiparnak, amelyekről elsőkézből értesülhet e két kiállításon!

14 ország közel 350 kiállítója várja majd újdonságokkal, energia- és költséghatékony megoldásokkal, nagydíjas termékekkel a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban.

A résztvevők folyamatosan frissülő listája a kiállítások honlapjain olvasható.

A rendezvény nem csak széleskörű kiállítói kínálatot vonultat fel, de a kiállítások szakmai partnereinek közreműködésével számos program, esemény lesz látható és hallható ez alatt a 4 nap alatt:

  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Csomagolási konferencia (CSAOSZ)
  • Egyetemek utcája

Bővebb információ:

A kiállításról bővebb információ, valamint a már bejelentkezett kiállítók posztjai a kiállítás honlapján, facebook és LinkedIn oldalán található:

www.iparnapjai.hu

www.automotivexpo.hu

https://www.facebook.com/iparnapjai/

https://www.facebook.com/automotivexpo

https://hu.linkedin.com/showcase/industry-days-2016!

A Sign&Display hírlevél olvasói előzetesen online regisztrálhatnak a rendezvény honlapján, mely regisztrációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat

REGISZTRÁLOK A RENDEZVÉNYRE

 

- Hirdetés -

Sign&Display