A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Élen járó technológiák egy helyen a reklámdekorációs vállalkozásoknak

Az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások páratlan lehetőséget jelentenek a reklámdekorá­ciós szakemberek számára is, hogy közelebbről megismerjék a legújabb technológiák fejlesztéseit, a modern eszközöket és anyagokat. 2023. május 16-19. között rendezik meg e két kiállítást a HUNGEXPO Budapest Kong­resszusi és Kiállítási Központban.

Az ipari kiállításokon azok a vezető gyártók és forgal­mazók jelennek meg, akik a jövő technológiáit mutat­ják be. A vállalatokhoz tartozó szakemberek megoszt­ják tapasztalataikat és tudásukat az érdeklődőkkel. Az ilyen eseményeken számos termék, szolgáltatás és megoldás található, amelyek közül a reklámdekorációs szakemberek hasznos tippeket, ötleteket és inspiráci­ókat meríthetnek.

Mindemellett az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUN­GARY szakkiállítások kiváló lehetőséget biztosítanak az új kapcsolatok kialakítására is, így a reklámiparban dolgozók találkozhatnak potenciális partnerekkel, ügy­felekkel vagy más szakemberekkel, akikkel a későbbi­ekben hasznos együttműködés alakulhat ki.

Magyarország legnagyobb, az ipar összes ágazatát fel­vonultató üzleti találkozója kis- és középvállalkozások tulajdonosainak ugyanúgy, mint nagyvállalatok vezető­inek kínál olyan szakmai fórumot, ahol megismerhetik egy-egy szektor fejlesztési irányait, legújabb vívmánya­it, az adott iparágat meghatározó trendeket.

Gyártók, forgalmazók, szolgáltatók mutatják be ter­mékeiket, ajánlataikat, melyeket a látogatók egy he­lyen, egy időben tekinthetnek meg, részletes infor­mációt kérhetnek, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kap­csolatok kialakításáról, vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

A reklámdekorációval foglalkozó vállalkozások számá­ra kiemelten fontosak az innovációk, hiszen az auto­matizáció és a digitalizáció ebben a szegmensben is releváns. A szakemberek az IPAR NAPJAI és az AUTO­MOTIVE HUNGARY szakkiállításokon találkozhatnak azokkal a technológiákkal, amelyek elengedhetetlenek a modern nyomdákban és reklámhordozók gyártásá­val foglalkozó üzemekben. Az automatizált folyama­tok, a hatékony anyagmozgatás és az additív techno­lógia mind meghatározó tényezői a reklámiparnak, amelyekről első kézből értesülhet e két kiállításon!

14 ország közel 350 kiállítója várja majd újdonsá­gokkal, energia- és költséghatékony megoldásokkal, nagydíjas termékekkel a szakembereket a HUNGEX­PO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A, D és E pavilonjaiban. A résztvevők folyamatosan frissülő listája a kiállítások honlapjain olvasható.

A rendezvény nemcsak széleskörű kiállítói kínálatot vo­nultat fel, de a kiállítások szakmai partnereinek közre­működésével számos program, esemény lesz látható és hallható ez alatt a 4 nap alatt:

  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok
  • Munkavédelmi konferencia és divatbemutató (U4)
  • Műanyagipari konferencia (MMSZ)
  • Csomagolási konferencia (CSAOSZ)
  • Egyetemek utcája

A Sign&Display magazin olvasói előzetesen online re­gisztrálhatnak a rendezvény honlapján, mely regiszt­rációval díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/signmagazin

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display