A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Élelmiszeripari csomagolás DorPack mélyhúzó csomagológépekkel

Magas szintű termékvédelem anyagtakarékossággal és hatékony csomagolástechnikával a termékveszteség elkerülése mellett

A DOROTI PACK Kft. fő profilja a mélyhúzó csomagológépek és egyéb kiegészítő berendezések gyártása, karbantartása és szervizelése főként a hazai piacon, székhelye Veszprém megyében, Csóton található.

A DorPack mélyhúzó gépeket hazánkban leggyakrabban az élelmiszeriparban, hús-, tej- és sütőiparban alkalmazzák, de mindemellett helyt állnak még a gyógyászati segédeszközök, autóipari alkatrészek és egyéb ipari alkatrészek csomagolása terén is, hiszen a síkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek a csomagolástechnika legnagyobb teljesítményű és legjobb minőségű berendezései.

Alkalmasak minden olyan ipari területre, ahol nagy mennyiséget szükséges precízen, mégis költséghatékonyan és gyorsan csomagolni. Az élelmiszeriparban viszont kiemelten fontos a nyers húsok, baromfik, szeletelt húskészítmények, sajtok, gyümölcsök, zöldségek, hidegkonyhai termékek csomagolására egyaránt alkalmas védőgázas vagy vákuumos csomagolási megoldások alkalmazása, amellyel meggátolható a mikroorganizmusok elszaporodása. Ezzel a csomagolási módszerrel nagyban megnövelhető az élelmiszerek eltarthatósági ideje a csomagolást követően, így csökkentve annak pazarlását.

A vákuumos és védőgázos csomagolás alapjaiban egy nagyon egyszerű és hatékony folyamat. Az oxigén elvonásával már a baktériumok vagy gombák behatolása megakadályozható ez által tartósítószerek alkalmazása nélkül is jóval meghosszabbítható az élelmiszerek tárolási ideje. A védőgáz pedig a lehető legtermészetesebb tartósítási eszköz. A csomagolásba juttatott gázok csak arányaiban különböznek a csomagoláson kívüli levegőtől, így a becsomagolt terméktől nem vesznek el vagy adnak hozzá semmilyen más anyagot. Ezen csomagolási eljárásokat alkalmazva akár több nappal is megnövelhető az élelmiszerek minőségének, frissességének megőrzése adalékanyagok és káros E-származékok nélkül.

 

A gépek egyedi, vevői igényekre és termékre szabva készülnek, így a síkfóliából kialakított mélyhúzott formák csomagjai hatékonyan alkalmazhatók a partnerek széles termékskáláján, szem előtt tartva azt, hogy a lehető legkisebb legyen az adott terméket terhelő költség és az a végfelhasználóhoz a lehető leggazdaságosabb módon jusson el.

A jó csomagolás precízen megtervezett, termékre szabott és csak a ténylegesen szükséges csomagméretben, minél kevesebb anyagfelhasználással készül természetes tartósítási eljárással. Ebben a DOROTI PACK Kft. készséggel áll a vevői rendelkezésére.

- Hirdetés -

Sign&Display