A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Elegancia & praktikum

Collapsible és rigid dobozok

Nem újkeletű igény a prémium és luxus termé­kek gyártói részéről az olyan csomagolás, ami azon túl, hogy védelmet nyújt a terméknek, tük­rözi annak értékét, összhangban van a márka sajátos jellemzőivel és mindezt képviselve segít eladni azt. Ezeket az elvárásokat a rigid (merev falú) do­boz teljesíti a leginkább, amely egy masszív kö­tészeti lemez vázra épül és a legváltozatosabb anyagokkal bevonva alkot egy esztétikailag is harmonikus egységet.

A Keskeny Nyomda az átgondolt géppark fej­lesztéseivel igyekszik kielégíteni minden fel­merülő igényt a prémium kategóriás csoma­golóanyagok terén, legyen szó akár különleges alapanyagokról, kreatív formákról vagy egyedi felületnemesítésekről. A beruházások célja olyan komplex szolgáltatási portfólió kialakítása és fo­lyamatos fejlesztése volt, mely a doboztervezés fázisától, a késztermék elkészüléséig ellenőrzött, magas minőséget garantál optimális gyártási ha­táridők mellett.

DIGITÁLIS RIGID DOBOZ GYÁRTÁS

Már elérhető nyomdánkban az a gyártási folya­mat, mely a kis példányszámú díszdoboz meg­rendeléseket hivatott költséghatékonyan, magas színvonalon, illetve kompromisszumok nélkül teljesíteni.

A „digitális” kifejezés ebben az esetben arra utal, hogy a hagyományos doboz készítéssel ellen­tétben, a gyártás csak digitális állományok és műszaki rajzok alapján történik, nincs szükség nyomóformára, egyedi méretre gyártott stanc szerszámokra és kiegészítőkre. A dobozok grafi­kával ellátott külső bevonóját digitális nyomó­gépen nyomtatjuk. Legnagyobb előnye, hogy akár több különböző logóval megszemélyesített dobozt is készíthetünk, mivel nyomóformát nem használunk a gyártáshoz. A kinyomtatott íveket lakkozhatjuk vagy fóliázhatjuk.

Az így elkészült nyomatból és a kötészeti lemez­ből lézervágógépünk segítségével vágjuk ki az adott méretű doboz elemeit.

Utolsó fázisként rigid doboz összeállító gépünk­be kerülnek a dobozelemek, amely könnyen, az adott méretre állítható beépített egységek segít­ségével végzi a ragasztást és összeállítást.

A folyamat során, a kisebb példányszám ellenére is minőségi termékeket állítunk elő gazdaságosan és fenntarthatóan, mivel kevesebb energiát és extra alapanyagot használunk fel gyártás közben.

COLLAPSIBLE RIGID DOBOZOK

Lehet egy luxus csomagolóanyag elegáns mégis helytakarékos, praktikus és kis méretre össze­hajtogatható? A válasz egyértelműen igen, ez a „collapsible”, azaz lapra hajtható díszdoboz.

Ennek a típusú rigid doboznak a gyártását a Keskeny Nyomda Európában egyedülálló robot technológiával, teljesen automatizált gyártási folyamatokkal végzi, melyek garanciát jelentenek az állandó magas minőség és a legoptimálisabb határidők fenntartására.

Típus és méret szempontjából is széles választé­kot kínálunk, hogy a kozmetikumoktól az éksze­reken, ruházaton át bármilyen prémium termék csomagolásához megfelelő doboz készülhessen.

A collapsible rigid dobozok gyártásához a leg­különbözőbb papírok, kreatív alapanyagok vá­laszthatók, ahogy az elérhető felületnemesítések száma és variációs lehetősége is rendkívül nagy.

A szállítási és raktározási költségeket töredékére csökkenthetjük a collapsible rigid konstrukció­val, mivel azonos mennyiséget tekintve nagyjá­ból ötödével kisebb helyigénye van az elkészült dobozoknak, mint a hasonló méretű, de nem összehajtható rigid doboz változatoknak.

Termékfejlesztő csoportunk folyamatosan dol­gozik olyan új és innovatív konstrukciók ter­vezésén, melyeket integrálhatunk a gépesített termelési folyamatokba, így bővítve a prémi­um csomagolóanyag típus választékunkat.

Collapsible rigid doboz gyártás területén kiemel­kedően nagy kapacitást kínálunk rugalmas határ-időkkel (akár 10.000 db doboz/nap), ellenőrizhető minőséggel és mindezt szállítási problémák nélkül.

Keressen minket, hogy az Ön termékének is meg­találjuk a legjobb csomagolási megoldást.

marketing@keskeny.hu

vevoszolgalat@keskeny.hu

keskenynyomda.hu

 

Kövess minket a közösségi oldalainkon is:
Sign&Display FacebookSign&Display InstagramPrint&Packtech FacebookPrint&Packtech LinkedIn

- Hirdetés -

Sign&Display