A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Eldördült a startpisztoly: indul a SignExpo és PPDexpo kiállítások látogatói előregisztrációja

A szervezők élesítették a látogatói regisztrációs online felületet, melynek használatával, a szakmai látogatók időt és pénzt takaríthatnak meg.

Szánjon rá 1 percet, töltse ki a regisztrációs lapot, cserében kényelmesen, díjmentesen és gyorsabban bejuthat a kiállításokra, hogy az itt megspórolt időt a közel 100 standon tölthessék el.

A regisztrációs lapon megadott információknak több fontos funkciója is van:
a helyszíni belépést lehetővé tevő kitűzőn egy QR-kód a regisztráció során megadott adatait fogja hordozni. Névjegyként is használhatja, ezért célszerű megadni azon elérhetőségeit, mellyel a kiállítókkal, tárgyaló partnerekkel történő későbbi kapcsolattartást kívánja elősegíteni.

A kiállítás ugyanis nem ér véget a zárónapon, a regisztrációs lapok feldolgozása révén a kiállítók és a szervezők további információkat kapnak a látogatók igényeiről, összetételéről és az érdeklődési körükről.

Ezek a plusz információk lehetővé teszik, a személyreszabott ajánlatok elkészítését, valamint a kiállítás eredményességének elemzését, a célcsoport analízist, az értékesítési trendek összeállítását, és a következtetések levonását, melyek már a 2021. évi SignExpo és PPDexpo kiállítások eredményességéhez is hozzájárulhatnak.

Regisztráció: itt

További információk: www.signexpo.hu

- Hirdetés -

Sign&Display