A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Egy nyomtatócsalád nagyfelbontású CAD rajzok és poszterek gyors előállításához

A CAD, GIS és a poszternyomtatást a termelékenység új szintjére emeli a Canon Europe által bejelentett öt új modellel, amely leváltja a sikeres imagePROGRAF TX sorozatú széles formátumú nyomtató családot: a 24 hüvelykes TX-2100, 36 hüvelykes TX-3100 és 44 hüvelykes TX-4100, valamint a multifunkcionális TX-3100 MFP Z36 és TX-4100 MFP Z36. Ezek az új, nagy sebességű, nagy kapacitású, többcélú eszközök páratlan nyomtatási minőséget, továbbfejlesztett médiakezelést és fejlett biztonságot nyújtanak egy a már megszokott munkafolyamat mellett, ideálisak építészeti, mérnöki és építőipari (AEC) vállalkozások, kiskereskedelmi üzletek és házon belüli nyomtatási központok számára.

 A termelékenység új szintje

Akár élénk, jó minőségű plakátokról, akár nagy felbontású CAD rajzok több példányú előállításáról van szó, az új imagePROGRAF TX sorozat egy gombnyomással, akár margó nélküli, nyomatokat készít, számítógépről, vagy közvetlenül USB-meghajtóról. A gyors bekapcsolási idő és a gyors feldolgozás kiküszöböli a késedelmes munkavégzést, és a folyamatos, nagy sebességű nyomtatás, akár 3,2 oldal / perc sebességgel, utófeldolgozás szükségessége nélkül garantálja a termelékenységet.

Az egyszerű használat érdekében úgy tervezték, hogy amikor a papírtekercset az imagePROGRAF TX nyomtatóba helyezi, a nyomtató automatikusan érzékeli a hordozó típusát és szélességét, és az intuitív kezelőpanel 4,3 hüvelykes érintőképernyőjével egy pillanat alatt pontos médiainformációkat nyújt.

Nagy mennyiségű munka esetén a két tekercses opció, amely menet közbeni tekercs cserét biztosít, és a nagy kapacitású tintatartályok, akár 350 méter folyamatos nyomtatást eredményeznek, ugyanazon média két különböző méretű tekercséről, vagy ha szükséges, váltani fognak két tekercs különböző média típusai között. Az opcionális, nagy kapacitású, elülső elhelyezésű lerakó akár 100 A0 nyomatot képes fogadni, és helytakarékosság igénye miatt könnyen eltüntethető, amennyiben nem használja.

Precíz nyomtatás, élénk színek

Az új imagePROGRAF TX sorozat, megőrizve hírnevét páratlan a nyomtatási minőség terén, a Canon nyomtatófej és az ötszínű, teljesen pigment alapú LUCIA TD festékek biztosítják, hogy finom vonalak, tűpontos szöveg és élénk színek jelenjenek meg még normál papíron is – ideálisak a nagy pontosságú CAD rajzokhoz és poszterekhez. A kültéren használt nyomatokhoz a tinták kiváló időjárásállóságot biztosítanak, és a Canon vízálló hordozóival együtt tökéletes megoldást adnak.

Szkennelés és nyomtatás

A gyors, hatékony szkennelés és nyomtatás érdekében a multifunkciós imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 és TX-4100 MFP Z36 modellek egy újonnan kifejlesztett, könnyű Z36 szkennert alkalmaznak, amely SingleSensor ™ technológiát használ ezzel az újítással időt takarít meg, hisz pontos, egyenletes szkennelést végez teljes szélességében, illesztés és kalibrálás nélkül.

Junichi Wachi, a Canon Europe LFP EMEA igazgatója:

„Az eredeti imagePROGRAF TX sorozat tagjai eddig is rendkívül népszerűnek bizonyultak az ügyfelek körében. Most, hogy növekszik az igény a gyors és rugalmas igény szerinti nyomatok előállítására, ezt az újonnan fejlesztett szériát optimalizálták az ügyfelek változó igényeinek megfelelően, kiemelkedő termelékenységi jellemzőkkel, amelyek lehetővé teszik a plakátok és a CAD / GIS rajzok gyorsabb és hatékonyabb nyomtatását. Biztosak vagyunk abban, hogy az új imagePROGRAF TX sorozat olyan modelleket kínál, amely megfelel minden vállalkozás mindennapi széles formátumú nyomtatási igényeinek.”

Az új imagePROGRAF TX sorozat a Canon közvetlen értékesítési szervezetén és csatornapartnerein keresztül érhető el 2021 márciusától. Az imagePROGRAF TX sorozatról további információt honlapunkon talál:

 https://www.canon.hu/business-printers-and-faxes/plotters/

- Hirdetés -

Sign&Display