A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

EFI VUTEk FabriVU 180/340 – EDP Díj

A legjobb tekercses textilnyomtató kategóriában EDP díjat nyert az EFI EFI VUTEk FabriVU 180/340 soft sign nyomtatója az idei FESPA kiállításon Hamburgban. Az EFI VUTEk FabriVU sorozat digitális textilnyomtatói minden funkciót tartalmaznak, ami a kiemelkedő képnyomtatáshoz szükséges, valódi termelési sebesség mellett – mindezt alacsony működési költségek mellett, a magas profittermelés lehetőségét kínálva. „Megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amely igazolja azt a rengeteg elszántságot és kutatási munkát, amelyet annak érdekében végzünk, hogy kategóriájában a legjobb nyomtatókat alkossuk meg a soft sign nyomtatással foglalkozó cégek számára, ezzel megteremtjük számukra a növekedés lehetőségét szegmensükben.” – mondta az EDP Díj kapcsán Paul Cripps, az EFI regionális értékesítési igazgatója.

A VUTEk FabriVU nyomtatók kimagaslóan hatékonynak bizonyultak abban, hogy felhasználóik magasabbra emeljék termelési szintjüket a nyomtatási sebesség és minőség tekintetében páratlan eredményekkel, mindezt akár 2,400 dpi felbontás mellett.

Az 1,8 m széles FabriVU 180 és a 3,4 méter széles FabriVU340 modellekkel egyaránt nyomtathatunk transzfer papírra vagy közvetlenül a szövetre – mindezt egyazon festékkészlettel.

Ez a képesség rengeteg munka- és leállási időt spórol meg más hasonló nyomtatókhoz képest, illetve a festékveszteségünket is minimalizálja.

- Hirdetés -

Szólj hozzá
Sign&Display