A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Easy Cut Studio 5 – már több nyelven is elérhető

A díjnyertes sign gyártó szoftvermegoldások készítője, az EasyCut Studio bejelentette: az Easy Cut Studio 5 szoftvercsalád mostantól több nyelven is elérhető, így Angolul, Németül, Franciául, Olaszul, Portugálul, Hollandul, Spanyolul és egyszerűsített Kínai nyelven.

A legújabb verzió teljes mértékű felújítása az eredeti szoftvernek, és elérhető Windows és Mac rendszerekre egyaránt, beleértve az alábbi verziókat: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP és macOS 10.15 Catalina, macOS 10.14 Mojave, 10.13 High Sierra, 10.12 Sierra, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8 és korábbi verziók.

Az Easy Cut Studio egy nagyon könnyen használható sign gyártó szoftver – más hasonló tervező szoftverekkel ellentétben ez a szoftver tartalmaz intuitív eszközöket, amelyeket különösen signage és vinil vágáshoz fejlesztettek ki. A többnyelvű támogatásnak köszönhetően a felhasználók könnyedén alkalmazhatják a szoftver kiváló eszközeit a gyors sign tervezéshez.

Árazás és elérhetőség:

A szoftver új verziója már elérhető $59.95 áron – mindezt további havidíjak nélkül, és élethosszig tartó, ingyenes technikai támogatással. A szoftver update-je elérhető minden Easy Cuty Studio 4 szoftvertulajdonos számára. A cég az új felhasználók számára biztosít egy 15 napos, kockázatmentes próbaidőszakot is.

- Hirdetés -

Sign&Display