A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Drytac Polar Grippel hirdetik a divatmogul kiállítását

Lenyűgöző kültéri grafikával hirdeti a híres brit divattervező, Mary Quant munkásságáról készült kiállítását a Bendigo Art Gallery. A homlokzatra a Drytac Polar Grip fehér polimer PVC-filmjéből készült, modern műalkotással felérő hirdetés került.

Az esemény népszerűsítésére felkért Signmob komoly kihívással állt szemben, amikor elfogadta a megbízást, hiszen olyan anyagot kellett választania, amely minden elképzelhető időjárási körülménynek ellenáll. A legfontosabb szempont ezen felül az volt, hogy a homlokzatnak Quant tehetségét és művészetének jellegzetességeit kell tükröznie, mindezt hatalmas, 11×11 méteres területen.

A cég az öntapadó PVC vinilfólia mellett döntött, hiszen az ebből készült digital sign megoldások ideálisak fém, műanyag, fa, üveg, sőt téglafelületekre is. A Drytac Polar Grip terméke mellett szólt még, hogy akár öt évig a helyén marad, így nem jelenthet kihívást számára a szeszélyes tavaszi-nyári időjárás sem: júliusig hirdeti a Bendigóban látható programot.

A Signmob a galéria teljes homlokzatát 750 mm széles, matt fehér Polar Grip-csíkokkal fedte le, megidézve Quant stílusát. A kiállítás címét 54 hüvelykes Roland SOLJET PRO III XC-540 vágó-nyomtatóval készítették, környezetkímélő oldószerek és festékek felhasználásával.

Gábor János, Sign&Display

Forrás és fotó: Image Magazines

- Hirdetés -

Sign&Display