A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Digitális textilnyomtatás és UV technológia

Ez az új irány! Hogy az egyre növekvő vevői igényeket kiszolgálhassuk, a Centrum Servis Hungary Kft. két új beszállítóval bővítette a szitanyomtatás területén kiemelkedő eredményeket produkáló és teljeskörű megoldást nyújtó beszállítói csapatát!

A jól ismert Marabu szita-, tampon- és digitális festékek, Saati szitaszövetek és segédanyagok, CPS mosó- és tisztítófolyadékok, a Macdermid Autotype ipari fóliamegoldások, a COMEC tamponnyomó gépek, az Excalibur plasztizol festékek mellé az osztrák székhelyű AEOON érkezik digitális textilnyomtató berendezéseivel és mindennel, amire csak szüksége lehet annak, aki az ipari textilnyomtatásban találta meg a számításait.

Költséghatékony, nagy teljesítményű DTG nyomtatók minden eshetőségre! Síkágyas digitális textil-, pólónyomtató, szita-digitális hibrid nyomtató megoldások igényre szabottan, mosó-szárító berendezések, szagtalan előkezelő folyadék! Hőprés, hajtogatógépek, vizes alapú festékek, nagy szakértelem, folyamatos, vevői igényekhez teljességgel alkalmazkodó fejlesztés! Ez az AEOON!

Ha érdekli a textilnyomtatás, de nem ipari méretekben gondolkodik, vagy kis darabszámos rendeléseihez kíván megoldást találni, úgy Önnek a Mutoh-Marabu kooperáció keretében bemutatott kompakt transzfer nyomtatónkat ajánljuk, mely egyesíti a digitális és szita technológia előnyeit mindössze 63cm-en!

Csapatunk másik új tagja, az oroszországi BIGPRINTER, mely digitális UV táblanyomtatóival, vágó- és CNC marógépeivel, erősen pigmentált, így takarékosabb fogyást eredményező festékeivel, valamint kategórián belüli kiemelkedő nyomtatási sebességgel segíti még színesebbé tenni termékpalettánkat.

Látogasson el standjainkra a 2019-es SignExpon, megmutatjuk mit tudnak!

- Hirdetés -

Sign&Display