A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

C!Print Madrid kiállítás – idén 7. alkalommal!

Idén szeptember 28-29-30 között rendezik meg Madridban a C!Print kiállítást, a spanyol nyomdaipar és vizuális kommunikáció mértékadó szakmai eseményét. Az idei rendezvény számos új tartalmi elemmel bővül, és olyan intézkedések mellett tartják meg, amelyek garantálják minden kiállító és látogató biztonságát.

A C!Print Madrid teljes mértékben élvezi a nyomdaipar, vizuális kommunikáció és perszonalizációs piac vezető márkáinak, illetve a FESPA Spanyolország szakmai szövetségi támogatását, akik a C!Print kiállítást a szektor reaktiválásának kulcsmomentumaként definiálják.

A kiállítás három napja folyamán a széles-, közepes- és kis formátumú nyomtatási szektor, a kivágás, utómunka, signage, display, és perszonalizációs területek összes újdonsága bemutatásra kerül a látogatók számára.

A kiállítás mellett a C!Print Madrid továbbra is releváns és értékes tartalmat kínál résztvevői számára élő bemutatók, újdonságok, illetve az esemény szívét jelentő folyamatos szakmai információcsere formájában. Mindezekre egy jó példa a Plug&Play perszonalizációs kiállítási szekció.

Az idei év konferenciaprogramja az aktuális technológiai kérdésekre, kihívásokra, a digitalizációra, a trendekre és a fenntarthatóságra fókuszál – számos egyéb téma mellett. A kiállítás kiemelt témája lesz a nyomdász, a nyomdai munka, a nyomdai vállalkozók aggodalmai, illetve az, hogy milyen formában képes új piacok felkutatására és az azokon való helytállásra.

A C!Print-nek szintén programeleme lesz a C!Wrap bemutató, amely a fóliázás teljes dekorációs területét öleli fel. Ez az új kiállítási elem a következő 3 részre különül el: demonstrációk, workshopok, és kiállítás – mindezzel méltán vonzza majd az Ibériai-félsziget nagy létszámú dekoratőr közösségét.

A CoxCrea kiállítási tematika idén még nagyobb sikerre számíthat, hiszen keretében egy új, fiktív márkát mutatnak majd be a kiállítási elem új helyén. A látogatók végigkövethetik majd e fiktív kommunikációs kampány részleteit és sikerét különféle területeken, mint a textilnyomtatás, dekoráció, fenntarthatóság és vizuális kommunikáció.

Az idei C!Print Madrid további új eleme a teljesen új C!Print PULSE digitális platform, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy teljes egészében online követhessék végig az eseményt, megtekinthessék a konferenciákat és workshopokat streaming felületeken, kapcsolatokat építhessenek és hozzáférjenek a kiállítók exkluzív tartalmaihoz.

A regisztrációs és akkreditációs folyamat idén májusban kezdődik el. Mindaddig folyamatosan friss információk érhetők el az esemény hivatalos honlapján: http://www.salon-cprint.es.

Forrás: www.salon-cprint.es

- Hirdetés -

Sign&Display