A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

CorelDRAW 2021 együttműködés Windows, Mac és mobil eszközökön

A távoli munkavégzésre való igényekre reagálva a Corel professzionális grafikai csomagja lehetővé teszi a tervezők számára, hogy gyorsabban készítsenek kiváló terveket, miközben kapcsolatban maradnak egymással, úgy, hogy csapatuk tagjai egymástól távol dolgoznak.

A CorelDRAW immár mindenütt elérhető! Köszöntsük hát az új, platformokon átívelő élményt, amely elérhető Windows, Mac, web, iPad, és további mobil eszközökön.

  • ÚJ! Natív támogatás az Apple siliconhoz: a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Machez készült verziója az Apple M1 chip által kínált kivételes erőt és teljesítményt aknázza ki. Élvezze továbbá a legújabb macOS Big Surt tükröző ablakokat, címkéket, gombokat és további UI elemeket.
  • Továbbfejlesztve az érintésoptimalizált CorelDRAW.app: Az új érintésoptimalizált felhasználói élmény, a CorelDRAW.app webapplikáció tovább bővíti mobilon és tableten az elvégezhető feladatok sorát.
  • ÚJ! CorelDRAW.app iPadhoz: Az új iPad-app még inkább megkönnyíti, hogy akár útközben tervezzünk, illetve ellenőrizzük, vagy jegyzetekkel lássuk el a design-fájlokat.
  • Továbbfejlesztve a Windows 10 kijelző teljesítménye: A CorelDRAW Graphics Suite 2021 teljes mértékben optimalizálva van arra, hogy kiaknázza a Windows rendszer GPU-ját, így akár 14,6-szor finomabb képúsztatásra és 4,4-szer finomabb zoomolásra alkalmas.

További információ és ingyenes próbaverzió letöltése: www.coreldraw.com

Bévárdi Szilárd, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display