A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

COMEC ITALIA – A hónap alkalmazása

Munkavédelmi sisakok

A munkahelyi biztonság mind a munkavállalók, mind a vállalatok számára kiemelten fontos téma, különösen ebben az időszakban. A Comec Italia, amely mindig is érzékeny volt ügyfelei igényeire szerte a világon, a munkavédelmi sisakok személyre szabásához egy olyan tamponnyomó gépet hozott létre, amely bármilyen nyomtatási igényt képes kielégíteni.

Ennek a tamponnyomógépnek az igazi különlegessége a lineáris átvitelben rejlik. Egy pozícióban a motorizált, többféle mozdulatok elvégzésére programozható sisaktartó a sisakot 360 fokban képes elforgatni attól függően, hogy a sisak mely részére történik a nyomtatás. Ez a megoldás a független tamponrendszerrel kombinálva lehetővé teszi, hogy ugyanazon tárgy különböző részeire különböző színekkel nyomtassunk (5 színig).

A tampongép teljes mértékben saját gyártási igényre szabható és kompatibilis a különféle kiegészítő berendezésekkel, amelyekre a vállalkozásoknak gyakran szüksége van, kérésre például lehetőség van láng- vagy korona előkezelő beépítésére a nyomtatandó darabok előkezeléséhez.

További információkért keresd kollégánkat ITT

- Hirdetés -

Sign&Display