A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

CANON GRAPHIPLAZA: SZAKMAI KÖZÖSSÉG A NYOMDAIPARNAK

A Canon elindította online nyomdai szakmai közösségi terét, melynek a graphiPLAZA nevet adta. A graphiPLAZA globális szakértői hálózatot kínál a résztvevők üzleti gyakorlatának fejlesztése érdekében.  A platform ingyenesen hozzáférhető a megbízók, a üzleti partnerek és munkatársak számára.

A graphiPLAZA egy tudás-megosztó oldal a legfrissebb piaci trendekről. A világból mindenhonnan összegyűjti a bevált módszereket, megoldásokat, ötleteket, inspirációt nyújtva a nyomdai szakemberek számára. Kiterjedt, gyártótól független médiaprofil-adatbázist kínál, amely kompatibilis a Canon Arizona síkágyas és a Colorado „roll-to-roll” nyomtatócsaládokkal, fejlett keresési felülettel. A felhasználói és műszaki dokumentáció, valamint a legfrissebb firmware és a legújabb szoftverfrissítések néhány kattintással elérhetők. A graphiPLAZA interaktív fórumot kínál a kollégákkal folytatott beszélgetések megkönnyítésére, különféle témák szerint kategorizálva azokat. A GDPR-kompatibilis és a Canon szigorú biztonsági előírásainak megfelelő platformot a Canon Production Printing központjában dolgozó munkatársak csapata moderálja, a regionális értékesítési szervezetek támogatásával.

Dirk Brouns, a Canon Production Printing nagyformátumú nyomtatásért felelős alelnöke elmondta: „A nagyformátumú grafika egy olyan iparág, amelyet a kreativitás táplál. Ámulatba ejtő látni a rengeteg elérhető alkalmazást, és azt, hogy ügyfeleink, partnereink és szakembereink hogyan találnak mindig újabb és jobb módszereket technológiánk előnyös kihasználására. A graphiPLAZA elindításával az a célunk, hogy a teljes szakmai közösségünket – ügyfeleinket, partnereinket és saját szakembereinket – összekapcsoljuk annak érdekében, hogy ez a kreatív potenciál mindenki számára elérhető legyen.

„A graphiPLAZA az egyik kulcsfontosságú stratégiai projekt, amely a „szakértőkkel beszélgető szakértőink” filozófiáját hangsúlyozza itt, a Canonnál. A platform elindításával megkönnyítjük a releváns információk cseréjét saját magunk, a nagyformátumú megoldások szolgáltatói, és iparági kollégáink között, s ezt a leginkább felhasználóbarát módon tesszük. Bízunk abban, hogy a graphiPLAZA tartalma inspirálni fogja ügyfeleinket a nyomtatás határainak „feszegetésére”, segítséget nyújt partnereinknek üzleti lehetőségeik maximalizálásában, és munkatársainknak egy platformot kínál arra vonatkozóan, hogy ügyfeleinkkel globálisan együttműködve többet megtudhassanak a nyomtatás legjobb gyakorlatáról” – mondta Mathieu Peeters, a Canon Production Printing nagyformátumú nyomtatásért felelős stratégiai marketing igazgatója.

A graphiPLAZA a következő linken érhető el: http://graphiplaza.cpp.canon.

- Hirdetés -

Sign&Display