A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bővítse lehetőségeit HP Latex applikációkkal!

A HP Latex nyomtatási technológiája alapjaiban változtatta meg a signage, dekorációs és textilnyomtatást. A vízbázisú latex festékekkel ugyanis gyorsan készíthetők karcálló nyomatok, mindezt környezetbarát eljárás keretében. Nem csoda hát, hogy az utóbbi években a HP Latex nyomtatócsaládjában a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már tulajdonképpen minden igényre megtalálható a megfelelő megoldás.

Sokoldalú és megbízható Rengeteg előnyt hordoz magában egy digitális nyomda számára, ha a HP Latex technológiát választja, hiszen a vízbázisú latex festék használata által kiküszöböli a keletkező szagokat és káros anyagokat – ezáltal kímélve a környezetet. Ráadásul az elkészült nyomatok így nem csak kültéren, hanem beltéren is használhatók – ennek köszönhetően rengeteg kórház, vagy iskola beltéri dekorációit készítik HP Latex nyomtatóval. További előny, hogy az elkészült nyomat azonnal száraz és applikálható. Ráadásul a HP Latex nyomatok kiváló karcállósággal bírnak, így az esetek többségében szükségtelen azok laminálása. Mindezek rengeteg időt és költséget takarítanak meg a gyártás során, melynek köszönhetően teljesíthetők a legrövidebb határidős megrendelések is.

HP Latex R2000 – táblás és tekercses nyomtató, a HP Latex fehér festékével
A HP 2009-ben mutatta be a nagyközönség számára első generációs Latex nyomtatóit, majd 2011-ben már érkezett a 2. generáció. A HP Latex gépcsaládjában azóta megtalálhatók szélesformátumú tekercses nyomtatók, 1,63 méter maximális nyomtatási szélességgel, ipari tekercses nyomtatók 3,2 méter maximális nyomtatási szélességgel, Print and Cut megoldások, két különféle csomagban. A portfólió pedig idén igazi nagyágyúkkal egészült ki a HP R sorozat névre hallgató első hibrid (táblás és tekercses)  nyomtatógépeivel.
A vadonatúj, forradalmi megoldásokat tartalmazó HP Latex R sorozat hibrid nyomtatóval bármilyen rugalmas vagy merev alapanyagra készíthetünk nyomatokat, csodálatos színekkel. És mindezt szagmentesen! Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak számunkra alkalmat arra, hogy kiemelkedjünk versenytársaink közül.
A sárgára fakuló fehér színek immár a múlt problémái, az ipari áttörésnek számító HP Latex fehér festékének köszönhetően. Az új HP Latex R-sorozat nyomtatóival átalakíthatja vállalkozását, miközben hozzáadott értéket kínál új megoldásaival, mint a fényes fehér nyomat olyan új felületeken, mint a fa és akril alapanyagok. Itt az ideje, hogy úgy nyomtasson fehéret, ahogy ezidáig sohasem.

Az új HP Latex R2000 nyomógépét térségünkben kizárólag a Fortuna Digitalnál próbálhatja ki!

HP Latex Print and Cut
Napjainkban aki szélesformátumú nyomtatással foglalkozik, minden bizonnyal eljut ahhoz a ponthoz, amikor is választania kell, milyen vágó géppel egészítse ki a gépparkját. A leghatékonyabb és költségkímélőbb megoldás minden bizonnyal az, ha egy olyan lehetőséget választunk, amellyel egyszerre tudunk több feladatot is ellátni. A HP Print &Cut megoldása viszont testhezálló megoldást jelent bárki számára, hiszen csomagban kínál nyomtató és vágógépet amellyel, a többi hasonló megoldáshoz képest, a felhasználó egyszerre nyomtathat és vághat.
Egy nyomda vezetése a legtöbb esetben nem csak abból áll, hogy a beérkezett munkákat legyártjuk, majd a következő gyártásnak neki kezdünk. A gyakorlat azt mutatja, hogy az ügyintézés, az emailek és telefonok között a tényleges gyártásra fordítható időnk lényegesen lerövidül. Emiatt nagyon lényeges, hogy a gyártásra szánt időt a lehető leghatékonyabban tudjuk kihasználni. A HP latex technológiát alkalmazó gépeknél jelenleg nem találhat jobb megoldást, aki erre törekszik. A vízbázisú latex festéknek köszönhetően a nyomatok szárazan jönnek ki a gépből, és azokat azonnal lehet vágni, vagy felhasználni. Más gyártók gépeivel szemben a HP Print &Cut megoldásával egy időben nyomtathat és vághat, száradási idő nélkül, kiváló minőségben, laminálás elhagyásával. A HP Latex szériás gépekkel készült nyomatok, UV és karcállók, a nyomtatóból kivéve azonnal szárazok, és laminálni sem kell őket. Sosem volt még ilyen egyszerű és gazdaságos a munkafolyamat, hiszen a HP teljeskörű megoldást kínál a HP FlexiPrint and Cut, és a HP CutterControl szoftverrel amelyet a gép mellé biztosítanak, így időt és pénzt megspórolva a felhasználónak. Tehát aki ezt a megoldást választja a csomagban kap egy nyomtató gépet, egy vágó gépet, és egy olyan programot, amellyel minden eszközt kényelmesen és egyszerűen tud működtetni egyazon felületen.

A HP Latex Print and Cut megoldások előnyei:
– tényleges nyomtatási és vágási megoldás egy RIP szoftverrel (HP FlexiPrint&Cut)
– riccelés és teljes alapanyag átvágás
– USB és hálózati csatlakozás (LAN)
– automatikus vágógörbe készítés a HP FlexiPrint&Cut RIP-ben
– automatikus vonalkód generálás munkáról munkára
– vonalkód felismerés és regisztrációs jelek beolvasása
– elmenthető vágási beállítások
– Alapanyag felhasználás optimalizálás
– Tökéletes vágóplotter mechanika a selejtek csökkentéséhez
– Alacsony helyigény

A HP Latex Print and Cut megoldása az alábbi csomagokban érhető el:
– HP latex 315 + HP Latex 54 Cutter (137/140cm)
– HP Latex 335 + HP Latex 64 Cutter (162 cm)
A HP Latex Print and Cut technológia megfelelő megoldás jármű- kirakat, vagy póló dekorációk, padlógrafikák és falmatricák gyártására egyaránt.

Fortuna Digital – partner a beruházásában!
Bár minden új befektetés sok kérdést hoz magával, a HP ebben is az érdeklődők segítségére van, magyarországi partnerével karöltve. A Fortuna Digital megújult demo centerében, a fő város IV. kerületében, lehetőség van megismerni és kipróbálni számos HP Latex nyomtató gépet a hozzájuk tartozó vágógéppel egyetemben. A Fortuna Digital teljeskörű támogatást kínál partnerei számára, kiváló logisztikai háttérrel és minőségi szolgáltatásokkal párosítva.  Akár új alapanyagokat szeretne megismerni, vagy a jelenlegi készletét feltölteni, akár szerviztámogatást és szakmai tanácsadást szeretne kérni új vagy meglévő gépeire, a Fortuna Digital munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.

Legyen Ön is részese a jövőnek – emelje vállalkozását egy magasabb szintre, és fektessen be a legújabb technológiába, amelyet a Fortuna Digital biztosít Önnek!

Amennyiben érdekli Önt bármely gép demója, és különösképpen a forradalmian új HP Latex R2000 iránt érdeklődik – vegye fel a kapcsolatot a Fortuna Digital-lal és egyeztessen velünk egy találkozót!

Elérhetőségeink: FORTUNA DIGITAL Kft. Almakerék utca 6., 1044 Budapest Ámon Diána – ügyvezető Tel.: +36 30 289 6256 E-mail: diana.amon@fortuna-digital.com Radics Alex – értékesítő Tel.: +36 70 630 0281 E-mail: alex.radics@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display