A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bővítse lehetőségeit HP Latex applikációkkal!

A HP Latex nyomtatási technológiája alapjaiban változtatta meg a signage, dekorációs és textilnyomtatást. A vízbázisú latex festékekkel ugyanis gyorsan készíthetők karcálló nyoma- tok, mindezt környezetbarát eljárás keretében. Nem csoda hát, hogy az utóbbi években a HP Latex nyomtatócsaládjában a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már tulajdonképpen minden igényre megtalálható a megfelelő megoldás.

HP Latex Print and Cut
A HP Print & Cut testhezálló meg- oldást jelent bárki számára, hiszen csomagban kínál nyomtató és vágó- gépet amellyel, a többi hasonló meg- oldáshoz képest, a felhasználó egy- szerre nyomtathat és vághat.
Egy nyomda vezetése a legtöbb eset- ben nem csak abból áll, hogy a beérkezett munkákat legyártjuk, majd a következő gyártásnak neki kezdünk. A gyakorlat azt mutatja, hogy az ügy- intézés, az emailek és telefonok között a tényleges gyártásra fordítható időnk lényegyesen lerövidül. Emiatt nagyon lényeges, hogy a gyártásra szánt időt a lehető leghatékonyabban tudjuk kihasználni. A HP latex technológiát alkalmazó gépeknél je- lenleg nem találhat jobb megoldást, aki erre törekszik. A vízbázisú latex festéknek köszönhetően a nyomatok szárazan jönnek ki a gépből, és azokat azonnal lehet vágni, vagy felhasználni. Más gyártók gépeivel szemben a HP Print & Cut megoldásával egy- időben nyomtathat és vághat, száradási idő nélkül, kiváló minőségben, laminálás elhagyásával. A HP Latex szériás gépekkel készült nyomatok, UV és karcállók, a nyomtatóból kivéve azonnal szárazok, és laminálni sem kell őket. Sosem volt még ilyen egy- szerű és gazdaságos a munkafolyamat, hiszen a HP teljeskörű megoldást kínál a HP FlexiPrint and Cut, és a HP CutterControl szoftverrel amelyet a gép mellé biztosítanak, így időt és pénz megspórolva a felhasználónak. Tehát aki ezt a megoldást választja a csomagban kap egy nyomtató gépet, egy vágó gépet, és egy olyan programot, amellyel minden eszközt kényelmesen és egyszerűen tud működtet- ni egyazon felületen.

A HP Latex Print and Cut megoldások előnye
– Tényleges nyomtatási és vágási megoldás egy RIP szoftverrel (HP FlexiPrint&Cut)
– Riccelés és teljes alapanyag átvágás
– USB és hálózati csatlakozás (LAN)
– Automatikus vágógörbe készítés a HP FlexiPrint&Cut RIP-ben
– Automatikus vonalkód generálás munkáról munkára
– Vonalkód felismerés és regisztrációs jelek beolvasása
– Elmenthető vágási beállítások
– Alapanyag felhasználás optimalizálás
– Tökéletes vágóplotter mechanika a selejtek csökkentéséhez
– Alacsony helyigény A HP Latex Print and Cut megoldása az alábbi csomagokban érhető el:
– HP latex 315 + HP Latex 54 Cutter (137/140cm)
– HP Latex 335 + HP Latex 64 Cutter (162 cm)
A HP Latex Print and Cut technológia megfelelő megoldás jármű, kirakat, vagy póló dekorációk, padlógrafikák és falmatricák gyártására egyaránt.

HP Latex 570 – Költséghatékony és könnyen integrálható gépparkjába
Növelje kapacitását a HP Latex 570 nyomtatóval, amely nagy termelékenységével, gyors nyomtatási sebességével, illetve hatékony workflow megoldásával költséghatékony meg- oldást kínál felhasználói számára.
A HP kiváló Latex nyomtatási technológiáját alkalmazó 570-es széria nyomtatóival maximálisan 1,63 m szélességű tekercses anyagokra nyomtathat, akár 23 m2  óránkénti beltéri nyomtatási minőségben, 1200 dpi-s felbontással, 6 színben (C, M, Y, K, LM, LC).
A HP Latex 570 gyors, nagy teher- bírású és egyszerűen kezelhető nyomtató, amellyel akár 2-3 óra karbantartási időt takaríthat meg ha- vonta, előre megtervezheti a nyomtatási feladatait – festékszükséglettel együtt – és felügyelet nélkül nyom- tathat, akár 100 m-t, az 55 kg teher- bírású felcsévélővel. A HP Latex 570 nyomtatóval hordozó nélküli, kezeletlen alapanyagokra nyomtathat. Az elkészült nyomatok – mint minden HP Latex nyomtató esetében – itt is azonnal szárazak, ráadásul kiemelkedő karcállóságúak is lesznek.

A HP Latex 570 legfontosabb tulajdonságai és funkciói:
– Wiper roller, eltávolítja a lágyító anyagokat a bannerek és vinylek felületéről, biztosítva ezzel a kiváló nyomatképet
– Nyomtatás érzékeny felületekre pl. polipropilén
– Alacsony energia felhasználás és nyomtatási költség
– Alacsony szárítási hőfok, nincs alapanyag deformálódás
– Harmadik generációs 871-es latex festék 3 l-es kiszerelésben
– 2 optimizer fej, amely változatlan nyomtatási költség mellett, még gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé
– Tökéletes színállandóság
– 8″ méretű érintőképernyős vezérlő panel
– Ingyenesen letölthető profil és szoftver frissítési lehetőség
– Felcsévélő rendszer (akár 55 kg-os teherbírással)
– Gyorsabb és egyszerűbb alapanyag-betöltés, tengely helyett tekercsbefogó
– Harmadik generációs automata karbantartás
– Festékgyűjtő rendszer
– Kétoldalas HP OMAS nyomtatás
– Széleskörű alapanyag nyomtatás
– Mobilalkalmazáson keresztül felügyelhető nyomtatás

HP Latex R2000 sorozat – Új hibrid technológia a HP-től
A vadonatúj, forradalmi megoldásokat tartalmazó HP Latex R sorozat hibrid nyomtatóval bármilyen táblás vagy tekercses alapanyagra készít- hetünk nyomatokat, csodálatos színekkel. És mindezt szagmentesen! Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak számunkra alkalmat arra, hogy kiemelkedjünk versenytársaink közül.
A sárgára fakuló fehér színek immár a múlt problémái, az ipari áttörésnek számító HP Latex fehér festékének köszönhetően. Az új HP Latex R-sorozat nyomtatóival átalakíthatja vállalkozását, miközben hozzáadott értéket kínál új megoldásaival, mint a fényes fehér nyomat olyan új felületeken, mint a fa és akril alapanyagok. Itt az ideje, hogy úgy nyomtasson fehéret, ahogy ezidáig sohasem.
Sokoldalúbb nyomtatási lehetőségek a nagyobb termelékenység és több új üzleti lehetőség érdekében. Az új HP Latex R sorozat gépeivel maximálisra növelheti termelési idejét és a meg- rendelések csúcsidőszakában is képes teljesíteni azokat – mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén. A HP Latex R sorozat gépeit proaktív figyelmeztetési és megelőző szerviz funkciókkal látták el.

Az új HP Latex R2000 nyomógépét térségünkben kizárólag a Fortuna Digitalnál próbálhatja ki! Fortuna Digital a SignExpo Reklámdekorációs Szakkiállításon
A Fortuna Digital Kft. idén első alkalommal kiállítóként jelen lesz az április 9-11. között a BOK csarnokban megrendezésre kerülő SignExpo Reklámdekorációs Szakkiállításon. C30 számú standunkon bemutatjuk a HP Latex 335 Print & Cut, illetve a HP Latex 570 készülékeket. Továbbá megismerhető és kipróbálható lesz számos termék, alapanyag választékunkból, mint például Neschen vinylek széles választéka, különböző öntött PVC bannerek, Backlit filmek, Rollup bannerek és filmek, Easy dot fóliák, Oneway Vison fóliák, Mesh hálók, Blueback, Citylight és Poster papírok illetve számos Pongs és sajátmárkás textil és vászon anyagok. Jöjjön el és ismerkedjen meg C30 jelű standunkon a digitális nyomtatási üzletág legújabb technológiáival, illetve találkozzon személyesen csapatunkkal!

Elérhetőségeink: FORTUNA DIGITAL Kft.
Almakerék utca 6., 1044 Budapest
Ámon Diána – ügyvezető Tel.: +36 30 289 6256
Radics Alex – értékesítő Tel.: +36 70 630 0281
E-mail: diana.amon@fortuna-digital.com
E-mail: infohu@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display