A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bérelhető világító textilfalak, táblák

Önnek is sok fejtörést okoz, milyen formában tudná korszerűen, ízlésesen és hatékonyan prezentálni termékeit, szolgáltatásait egy szakmai kiállításon? Ráadásul egy kiállítási stand megépí­tése nagyobb költséget is jelenthet a cégeknek – és felmerül a kérdés: ha megvásárolta a stand elemeket, utána mit kezdjen azokkal? Hogyan fogja szállítani, hol fogja raktározni? Nos, itt egy komplex megoldás, a TextilBox bérlést, mely minden fenti kérdésére megadja a megfelelő választ! A Kreatív Megoldás weboldalán a kreativmegoldas.hu oldalon keresztül ugyanis biztos kezekben tudhatja standtervezését, kivitelezést, építést. Az anyagok kiváló minőségben történő nyomtatását a Liyu UV LED tekercses szélesformátumú nyomtatói biztosítják.

TextilBox

Lapunk tavaly szeptemberi számá­ban mutattuk be első alkalommal a TextilBox termékcsaládot. Azonban most érdemes feleleveníteni, mit is ta­kar ez az elnevezés és milyen új meg­oldások nyílnak meg a bérlés lehe­tőségével. A világító textil az utóbbi néhány évben robbant be a nyugat-európai piacra, és elképesztően gyor­san terjedt el ez az új világító reklám, amely modulárisan építhető alumíni­um keretből, nyomtatott textil anyag­ból, és LED világító fényforrásokból áll. Az alumínium keretek több típusban és méretben érhetők el. Nagy előnyük, hogy a rajtuk elhelyezett textil nyomat könnyen és gyorsan cserélhető – ezál­tal egy keretet rengeteg alkalommal, számos különféle célra hasznosítha­tunk, legyen szó akár beltéri dekorá­cióról, kiállítási standról, vagy éppen áruházi promóciós projektről. Többfé­le típusú tábla közül lehet választani a felhasználási területtől függően.

Mindegyik típusnak a váza/kere­te speciális eloxált alumínium profil, a világítást minden esetben 12V-os LED-ekkel oldják meg és háttér- vagy élvilágítással készítik.

A grafika egy speciális szövetre ke­rül nyomásra, ami az UV LED techno­lógiának köszönhetően igen tartós, ráadásul a nyomatok teljesen szag­mentesek, illetve nincs károsanyag kibocsátásuk, ezáltal kiválóan alkal­masak beltéri használatra.

Ami további előnye ennek a termék­nek, hogy bárki néhány perc alatt is ki tudja cserélni a textilt mindenfajta előképzettség nélkül. A Kreatív Meg­oldás által kínált bérlési lehetőséggel még egyszerűbben és költséghatéko­nyan oldhatjuk meg a világító reklám felületeket.

Ami a legfontosabb újdonság:

Ezek a világító textilfalak, illetve táblák a Kreatív Megoldás jóvoltából már bérelhető formában is elérhetők a felhasználók számára, aminek kö­szönhetően költséghatékonyan hasz­nálhatják ezeket a kreatív, elegáns fe­lületeket:

 • Kiállításokra
 • Rendezvényekre
 • Sajtófalként
 • Szállodákba konferenciákhoz, ren­dezvényekre
 • Éttermekbe rendezvényekre
 • Esküvőkre dekorációnak
 • Fotózáshoz háttérfalnak
 • Nagy terekben térelválasztóként
 • És még sok más területen

Bérlés előnyeit röviden az alábbiak­ban foglalhatjuk össze:

 • költséghatékony
 • nincs összeszerelés, építés
 • nincs raktározás
 • Budapest közigazgatási határain belül nincs szállítási költség
 • teljesen egyedi megjelenés, grafika

A TextilBox dekorációs elemek exklu­zív látványos megjelenését a Liyu UV tekercses nyomtató garantálja. Ezzel a nyomtatóval készülnek ugyanis az alu­míniumkeretekben könnyedén cserél­hető textil bannerek, mindezt gyönyö­rű telített színekkel, időtálló nyomtatott felületek formájában.

Kérdéséivel forduljon bizalommal a Kreatív Megoldás kollégáihoz, és kérjen egy termékbemutatót, mely­nek keretében megismerkedhet a TextilBox termékekkel, azok egyszerű összeszerelésével, illetve megismer­heti termékeink bérlési feltéleleit is!

Kreatív Megoldás

www.kreativmegoldas.hu
Telefon: +36 30 500 6000

Kapcsolattartó: Maczucza Alfréd

Telefon: +36 30 161 1588
E-mail: kozpont@kreativmegoldas.hu

- Hirdetés -

Sign&Display