A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Bemutatták az új superwide Ultra nyomtatót

A Fujifilm FESPA standján bemutatták az új szuperszéles formátumú nyomtatót, Acuity Ultra néven, amely szinte fotó minőségű nyomatot kínál pontosabb regisztrációval, és gyorsabb gyártási sebességgel.

A 3,2, illetve 5 méter nyomtatási szélességben elérhető nyomtató maximálisan nyolc színcsatornát tartalmaz, és az új, kimagasló minőségű és kis tömegű Uvijet GS Fujifilm festéket használja. 3 picoliteres cseppméretével a Fuji új nyomtatóját a kiemelkedő minőségű, beltéri display nyomtatási iparág számára pozícionálja. A gyártó közlése szerint a 236 m2/óra maximális nyomtatási sebességű, hagyományos UV szárítású gép gyorsabban működik LED szárítású vetélytársainál, és mivel a vákuum asztal hatékony vízhűtéssel van ellátva, ezért nem keletkezik felesleges hő a nyomtatóasztalon.
A nyomdagép három külön tekercs anyag megnyomtatására képes egyidőben, a megmunkálható alapanyagok vastagsága pedig 0,1 mm-től akár 2 mm-ig terjedhet.
A Fujifilm Speciality Ink Systems részlegének marketing applikációs menedzsere, Kevin Rhodes a kiállításon elmondta: „Nincs még egy olyan szuperszéles formátumú nyomtató a piacon, amely versenyre kelhet az Acuity Ultra sebesség/minőség/ár-érték arány kombinációjával.”
Az Acuity Ultra nyomtatót a márka egy nyomdai szolgáltató partnerrel közösen fejlesztette ki, és már túl van a beta tesztelésen, így a FESPA-t követően hamarosan elérhető lesz a piacon. A nyomdagép ára alacsonyabb lesz a piacon jelenleg elérhető, hasonló nyomtatási sebességet és nyomatminőséget garantáló szuperszéles nyomtatóknál.

Acuity B1 – forradalmi újdonság akcióban

A Fuji standján bemutatták az Acuity B1 nyomógépet, amely a teljes au toma ti zá ció, a kiemelkedő minőség, és a több száz alkalmazás számára optimális méret kombinációja. Az Acuity B1 a digitális nyomtatási technológia izgalmas és egyedi innovációja. A nyomatminősége jobb az ofszet minőségnél, a nyomógéppel pedig nyomtathatunk bevont, vagy bevonat nélküli alapanyagokra, közöttük akár 10 mm vastag műanyagokra is – az Acuity B1 ezáltal kiválóan alkalmas POS és promóciós anyagok készítésére.

Onset X corrugated: a tökéletes síkágyas nyomtató

Az Onset X a márka egyik legizgalmasabb készüléke, amely remek megbízhatóságot és termelékenységet garantál, ofszet-közeli minőségben, bővíthető kialakítással, és számos alapanyag kezelési lehetőséggel. A nyomatai kiemelkedő minőségűek, színei vibrálók. A kisebb szériák, vagy egyetlen termék gyártása sokkal gazdaságosabb ezzel a nyomdagéppel, amely tökéletes hullámkarton anyagok nyomtatására, amely által display és külső csomagolási termékeink még gyorsabban gyárthatók, míg alacsony migrációjú festéke által kiválóan alkalmas élelmiszer termékek másodlagos csomagolásának gyártására is.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display