A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik a Signdepot!

A Signdepot 17 éves tapasztalattal komplett rendszereket, gépeket és eszközöket kínál reklámgrafikai gyártáshoz, transzfernyomtatáshoz és lézeres anyagmegmunkáláshoz. Ez idő alatt a cég nemcsak többszörösére nőtt, de a piacának egyik vezető szállítójává vált, mely a letisztult szervezeti felépítésünknek, szakértő kollégáinknak és rugalmas hozzáállásunknak köszönhető.

Három fő pillér alkotja a Signdepot termékportfólióját:

  • Transzfernyomtatás és pólónyomtatás: A Signdepot az egyik legismertebb név, ha transzfernyomtatásról vagy pólónyomtatásról van szó. A kínálatunk lefedi az összes vonatkozó digitális nyomtatási technológiát: DTF rendszerek, szublimációs rendszerek, DTG pólónyomtatók, hőprések, transzferpapírok, fehér toneres lézernyomtatók és rengeteg további eszköz és alapanyag.
  • Reklámgrafika és digitális nyomtatás: Komplett megoldásokkal rendelkezünk az alapvető dekorációs eszközöktől a profi kis- és nagyformátumú nyomtatókon át az utófeldolgozó gépekig. Ricoh tekercses és táblás nyomtatók, multiszerszámos kivágóasztalok, laminálógépek, hegesztőgépek, ringlizőgépek, vágóplotterek és sok egyéb eszköz.
  • Lézergépek: Két külön piaci területre két külön lézeres technológiát forgalmazunk. A fémmegmunkáláshoz HSG ipari fiber lézervágókat, könnyűipari felhasználásra pedig saját márkás SD LASER PRO CO2 lézergépeket, melyek szintén ipari minőséget képviselnek, és elsősorban fa, plexi és egyéb szerves anyagok gravírozására vagy vágására alkalmasak.

További részletekért keresd fel a signdepot.eu és hsglaser.hu oldalainkat, vagy látogasd meg személyesen a jászberényi bemutatótermünket, ahol a termékeink megtekinthetők, tesztelhetők.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

Különböző technológiák és gépek egyedi felhasználási lehetőségeit ismerhetitek meg standunkon.

Bemutatjuk…

További teljesen új gépekkel és akciókkal jelentkezünk a kiállításon.

- Hirdetés -

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

A legújabb trend egyértelműen a DTF nyomatás, mely a DTG és a szitanyomás között helyezkedik el, azok előnyeit alkalmazva kompromisszumok nélkül. Éppen ezért kétféle DTF rendszerrel is készülünk a kiállításra, melyek működés alatt megtekinthetők.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Szerencsére a pandémia csupán részleges forgalomcsökkenést okozott, de komolyabb kompromisszumot nem hozott. Ettől függetlenül a járványhelyzetet követően konszolidáltuk a beszerzést, de továbbra is befektettünk új termékekbe, így a kiállításon is tudunk új berendezéseket bemutatni, többek között lézervágókat, széles formátumú nyomtatót és egy automata XY plakátvágógépet is. Mivel néhány éve szünetelt a SignExpo, így hatalmas a kíváncsiság részünkről, egyelőre nem tudjuk, mit fogunk tapasztalni látogatószámban, érdeklődésben.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

A Signdepot-nál biztosan van számodra legalább egy kiváló ajánlatunk, ha reklámgrafikával, ajándéktárgy-gyártással vagy lézeres megmunkálással foglalkozol!

Gyertek el és ismerjétek meg a Signdepot-t a SignExpo S08-as standján!
Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display